Neden bazılarımız ard arda ilişkiler yaşarken

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Neden bazılarımız ard arda ilişkiler yaşarken bazılarımız aşık olmakta bu kadar güçlük çekiyoruz?

Bazilarimiz kendini kandirirken bazilarimiz kendini kandiramiyor
Ayrica ask degildir o. Yara vandi niyetine..

Sürekli bir ilişki halinde olmak aşk değildir. Aşkı herkesle yaşayamazsın ama
ilşkiyi herhangi birileri ile yaşayabilirsin.
İkisini kıyaslamak yanlış.

Valla bende çok düşünüyorum onu bu millet her hafta birine aşık olmayı nasıl becerebiliyor? :dusun:

Onların kalpleri 5 oda 2 salon 1 tuvaletli.
O yüzden ard arda yaşıyorlar.

Aşık olmakta zorlananlar da sevginin gerçek anlamını bilenlerdir.Aşkı beden de değil ruhta arayanlardır.
Bu yüzden zorlanırlar.

Doğru insan karşımıza çıkana kadar diğerleri deneme yanılma gibi bir şey oluyor.

Bence ard arda yaşayanlar şanslı ve şıpsevdi insanlar benim öyle ilişki yaşayan arkadaşlarımın çoğu güzel ve ya yakışıklıdır.. Aşık olmayı kendin secemezsin ki denemen lazım sonucta mutlaka 1 tanesi denk gelir :D

Basite alıyorlar olay bu. Bir kişinin elini tutmak bile basit. Değer yargısı bu. Sahiplenme yok. Sahiplenme şöyle yüzük , nişan vs değil. Birine ait olduğunu hissetme ve onun sana ait olduğunu sana bağlı olduğunu hissetmek ayrı bişidir. Şairler hani gözlerden girerler yazmaya sonra devam eder ya . Anlayamazdım bazen de harbiden o göz gözmüş yani. :D Sana farklı bakıyor işte. Değişik. :DHer neyse çoğu ilişki de Bu yok ne yazik ki.

sürekli nasıl sevişecek insan
mümkünatı yok sevişemez

Geri