Neden arkadaşlık kurduğum kişiler gidiyor?

Konu sahibi son olarak 80 gün önce görüldü
Evet bu çocukluğumdan beri var... Çocukken ömer diye bir çocuk vardı mahallemize yeni gelmişti aramız çok iyiydi... senelerdir tanıdığım kişilerden daha samimi idim.. ama 3 ay oturup taşındılar...
Orta okulda gökhan diye bir arkadaşım var... en iyisi idi arkadaşlık olarak ama 1 sene okudu gitti...
okuldan sonra çalıştığım iş yerlerinde aramın çok iyi olduğu kişiler hep kısa süre kalıp gitti.. ya kendileri gitti ya patron gönderdi..

Şimdi soruyorum... Neden aramın iyi olduğu sevdiğim kişiler giderken, sevmediğim sıkıcı, yakışıklı olmayan tipler hep dibimde...
ten-year-old-boy-and-girl-friends-walking-through-the-countryside-on-a-sunny-summer-day-in-t-shirts-and-jeans-ADSF14047.jpg

1653603840100.png

baykoltukcu geldiğine göre futbolcu da gelmeli, yoksa onu da sevdin de ondan mı gitti?

Cehenneme kadar yolları var ? :))

kimseye yapisik kalma. bir ortamda veya isyerinde, herhangi yerde kendin bulunmak istedigin icin bulun. sonra zaten kafa dengi insan cikar bir yerlerden. cikmiyorsa, o ortamlari terket ve kendine gore yerler bul :p

kimseye yapisik kalma. bir ortamda veya isyerinde, herhangi yerde kendin bulunmak istedigin icin bulun. sonra zaten kafa dengi insan cikar bir yerlerden. cikmiyorsa, o ortamlari terket ve kendine gore yerler bul :p
teşekkürler knk en iyi yorum bu

ben bunu çözdüm..... sözde can ciğer kuzusu olduğumuz arkadaşların hayatında gerçekleşen iki temel olaya dayanıyor..... birincisi bekarken evlendiğinde, ikincisi işsizken işe girdiğinde.....

Hayatın falanları filanları bitmez, çok da dert etmeye gerek yok. -diyene bak, çarpılacağım şimdi-

Ay nereye gidiyorsun, daha çitos yiyecektik.

Her şeyin merkezinde sen varsın, evet. Gitmeleri tamamen seninle alakalı.

Mutlu olmak bu kadar kolay...

öyle bi yalan mekanizması var ki bazi insanlarda dinleyemiyorum boğuluyorum

Geri