neden acaba?

• Kullanıcı USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 1558 gün önce görüldü
Bazı insanlar vardır, en ufak şeye tepki gösterir,kıyameti koparır.Bir hayvana biri eziyet etse, ayağa kalkar,sesi yükselir...İnsanlıktan dem vurur her tarafa.Bu güzelllll, hemde çok güzel..

Ancak, bir yerlerde, yanı başımızda, onlarca çocuk KİMYASAL BOMBALARLA bombalandı bügün Suriye'de..Feci bir şekilde can verdiler..Yavaş yavaş öldüler, yavaşca öldüler...Acı çekerek..

Peki ama, neden bu insanlar, bu duruma ses çıkarmaz? İnsanlıktan dem vuranlar!!! Neden bu masumların feci şekilde öldürülmelerini, görmezden gelir?
Sizce Neden acaba.?

Na ehil olur muarızı ehil, her Ahmede bulunur bir Ebu Cehil.

Ben de yazına farklı bır ornekle destek verecem abı.

Dun trafıkte bir kadın surucu kucagına kopek almıs yan koltukta cocugu vardı. Kopek hareket ettıkce onunu goremıyordu.

Tamam dedım hepimız hayvan sevıyoruz da yanındakı cocugunun canını tehlıkeye atacak kadar mı gozun kor oldu.

Bana artık sevgı gosterılerı de sahte gelıyor. Oncelıgı sasırıyor ınsan, sapla samanı karıstırıyor.

Sütün beyazı kömürün karası kadar net.Bi Ünlü düşünürün bi lafı var pariste bir adam öldürülse cinayet doğuda ellibin insan katledilse bu bir meseledir.Ebu Lehepler için okunuyorsa Sure-i Tebbet Tebbet 'in sahibi ses verecektir elbet.

aynı kişilerin trafik lambalarında mendil satmaya çalışan savaş mağduru çocukları görünce camı kapatması
ufss bu suriyeliler de her yerden çıkıyor demesi...
Canlısına göre duyar kasanları gördükçe midem bulanıyoru

Kalpler bir yerde durmaz, dolaşır durur. Ya yüksek ahlakların ve makamların peşine düşer,arşın etrafında dolaşır ya da mide derdine düşer, aşağılık şeylerin etrafında dolaşır.

Geri