Ebenin nikahı varmış, davet ediyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
aaaa graag gedaan hoor ! ook een Medelander zie ikWaar woon je in NL ?
Haha, ik bekeek je profiel want je nick is zo typisch nederlands hahah. Uit omgeving Almelo. En jij?:oy:
Vay ben olem .p ben tipik bir Limburgluyum Limburg = Karadeniz![]()
Hahaha, ay dur kiz ne ölmesi . ALLAH uzun omurler versin hahah:cat:
Neyse bu vesile ile aramiza hos geldin diyorum. Turks meer lezen , meer leren. Burda affetmezler iedereen wacht op een fout![]()
Aawh, bedankt. Jaa serieus ze wachten echt op een fout mijn turks is niet zo perfect ik kan wel gewoon typen maar met begrijpen ben ik soms wel twijfelachtig of ik het wel goed hebt of niet. Net als bij deze.. ik vroeg wat er hier mee bedoeld werd
Ali vede sirma birlikte cikacaği yolda sikintilar olucak ama bunlari aşarlarsa hayatindaki erkeği olabilir. Ali gelecekte Sirmanan evleneceği kisidir. Ancak Baslarda sikintilari olsa bile zaman ve sabirla iyiklerin baslanğici olucak iyiki olmuş dicek. Sirma sabirli olup kalbini temiz tutmasi lazim ve bu yolun sonunda mutlu yuva kurucaklar sabirli olmali oyuzden hikaye boyle gidiyor iste..
Hikayeforumorg.cm
Niemand help je of ze treiteren je af
Nee, ev dersi degil hahah. Oo bunlardami Hollanadan haha
O zaman salla ne ugrasiyorsun siirle sarkiyla .P zamanla ogrenirsin okuya okuya. Evet, onlar da allochtoon![]()
Dig weitz **Spam/Adversiting** Blierieks ?Hallo vrienden . In deze categorie , de categorie van de hulp. Weet je dat? :hi:
Dig weitz **Spam/Adversiting** Blierieks ?![]()