Ne zaman evleneceksiniz?

• Kullanıcı Hüma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - İş Hayatı ve Kariyer
Konu sahibi son olarak 184 gün önce görüldü
HALA EVLENMEDİNİZ Mİ?

Öyle anlaşılıyor ki siz evli olmasanız bile evli gibi yaşıyorsunuz. Evlenme teklifinin zamanı geldi de geçiyor.

Hahahahah gerçek mi bu :D

HALA EVLENMEDİNİZ Mİ?
Öyle anlaşılıyor ki siz evli olmasanız bile evli gibi yaşıyorsunuz. Evlenme teklifinin zamanı geldi de geçiyor.

:dusun: bence evlenemem :p

HALA EVLENMEDİNİZ Mİ?
Öyle anlaşılıyor ki siz evli olmasanız bile evli gibi yaşıyorsunuz.
Evlenme teklifinin zamanı geldi de geçiyor
hmm :)

HENÜZ ÇOK ERKEN

Herşey yolunda gidiyor ama evlenme konusunu açmak için çok erken. Birbirinizi tanımaya çalışın ve özellikle kendinizi tanıyın.

Peki taniriz :D

Bu, kibarca bana evde kaldın mı dedi şimdi?? :D

"HALA EVLENMEDİNİZ Mİ?"

BELKİ DE HİÇBİR ZAMAN
Hemen evlenebilirsiniz veya hiç evlenmeyebilirsiniz. Kim takar? Hayatı ve insanları seviyorsunuz acele etmeye gerek yok.

=)

Once dogru cevapladim ardindan salladim seçenekleri ayni sonuc çıktı inanmayin böyle seylere .d

SANA KIZ MI YOK
Sizi bekleyen sürüyle genç kız var. Sadece görmeniz gerekiyor. Siz çok tatlı olduğunuz için kızlar peşinizi bırakmıyor. Bencede çok tatlısın MechuL. Evlenelim mi?

Bu test bana yazıyor .s .s

HENÜZ ÇOK ERKEN

Herşey yolunda gidiyor ama evlenme konusunu açmak için çok erken. Birbirinizi tanımaya çalışın ve özellikle kendinizi tanıyın.

Tamam ama kimle birbirimizi tanıyalım:D

HENÜZ ÇOK ERKEN

Karaktersiz muamelesi yapıyor ya la bu.
Seneye evlencem ben. :D

Yok artık :o

Geri