ne zaman evleneceksin

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Daha çok var, bunları düşünmek için erken :p

bu sorudan cidden ben de bunaldim.
daha okuyom.bennn yaa canim teyzelerrr :T:
hem henuz aday bilem yok :p

Bizim koyde baska koye (agalardan olmayan, koyumuzden olmayan veya buna benzeyen her sey) kiz verilse, kiyamet kopardi. Buyukler katiyyen kabul etmezdi. Baya kacarak evlenen olmus. Musluman olmasa anlarim, fakat aga yada bizim burali olacak illa diye tutturmak.. Hey gidi buyuklerim, anliyorum sizi, kizlarinizi uzaga vermek istemiyorsunuz, sirf onlara yakin olabilmek/kalabilmek icin, ama ileri gitmeyin ve birakin sevenler kavussun. Nasil sorarsin sevdugune koyunde agalardan misin diye. Tovbe tovbe.. Adam anlamaz, guler. Bu gidisle hic bir zaman. :D

Bıktım artik bu sorudan .dd

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dedemin, kendisini her cuma aradığımda düzenli olarak sorduğu sorudur. Artık kendimi, her ödev verildiğinde yapmayan ve öğretmene durmadan mazeret uyduran öğrenci gibi oldum.

sular kesikti mi desem :/

bu ileti düdüklü tenceremden Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Akp bu ülkeden gittiğinde xd
Artık böyle diyorum hahahah

Bana daha çok lise bitti mi diye soruyolar. Hayır hala nasıl 16 yaşında sanıyosunuz ki beni.

Balıklar kavak ağacına tırmandığı zaman :)

düğünlerin vazgeçilmez sorusu
-sıra sana geldi ne zaman evleneceksin?
-ebenle tanıştığım gün

Gayet normal. Bizde sorucaz belirli bir yaşa gelince.

Meraklı insanlarımızın baş repliği.
Sıkıcı, ama yapacak birşey yok!
Meraklı bir toplumda yaşamaktayız..
Evlenirsin, çocuk nezaman derler.. Bu böyle gider..
Elalem ne der? Buna kulak asalım mı?
Bence yok buna kulak asmayıp, elalem ne sorar konusuna yoğunlaşalım.

Hoş, şimdilerde kızsak bile, ileride bizler ne oluruz tam kestiremiyorum..

sorulardan bir soru. genelde bunu yaşlı teyzeler sorar ve bu sorunun sonrası şöyle gelir: "senin yaşındakiler hep evlendi." senin yaşındakiler de hep öldü biz bir şey diyor muyuz? :D hayır öyle demeyin tabi ki ayıp. "kısmet, nasip, hayırlısı" üçlüsünü yapıştırıp, yolunuza devam edin. larien üçlü koltuktan bildirdi.

Geri