Ne yaşadığımız belli, nede yaşadıklarımız !!!

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Hep böylemidir bu çarkın dönüşü, İlerdeki aydınlıklar hep karanlıkmıdır... Bilemiyorum ki nasıl anlatsam nereden başlasam,,, Şu lanet olasıca sayfaya sana, bana, ikimize dair o kadar güzel şeyler yazmayı isterdim ki anlatamam,,, Ne ben bunu anlatabilirim ne de sen anlarsın,,, Ama malesefki kalemimden hep hüsran ve umutsuzluk dolu kelimeler dökülüyor,,, İkimiz diye bir şey yok gibi geliyor bana sende bunu biliyorsun,,, Biliyorsun seni çok başka sevmiştim,,, Hani aşkın en saf hali derlerya öyle işte,,, Annem gibi, kardeşim gibi, kendim gibi, ailem gibi sevmiştim seni,,, Gerçi hala seviyorumya neyse,,, Ya ben anlatamadım yada sen anlamadın anlamak istemedin ne biliyim öyle bişey işte,,, Uçsuz bucaksız zifiri bir karanlıkta bilinmezlerdeyim,,, Umudunu kaybetmiş olmanın vermiş olduğu yalnızlık ve telaşla hergün biraz daha tükenmekteyim,,, Herşey anlamını kaybetmiş yüzümdeki tebessüm eski resimlerde kalmış ve yerini anlamsız, şaşkın, ve umutsuz bir bakışa bırakmış,,, Gözlerimde intihar yüklü bulutlar birikmiş, dokunsan gözyaşlarım intihar edecek,,, Neşe, sevinç ; bütün benliğiyle alıp başını gitmiş yerine onulmaz bir acı yalnızlık korku bırakmış,,, Senin olmayışını bildikleri içindirki hepside bana misafir değil kalıcı olmuş,,, Bir sigara yakıyorum çekiyorum içime, Akıtıyorum bütün zehrini vücudumun herbir hücresine ve hapsediyorum,,, Tıpkı senin içime hapsolduğun gibi,,, Başlamadan bitmek gibi birşey bu galiba,,, Her geçen gün umutlarım biraz daha ölüyor benimle beraber,,, Ve biliyorum gerçekleşmeyecek olan umutlar onlar,,, Hayalden öteye geçememiş garip umutlarım,,, Gerçekleşmesini o kadar isterdimki anlatamam,,, Don tutttu parmaklarım, tükendi satırlarım, içim üşüyor, bedenim zehir dolmuş, kalbimin ritmi bozulmuş,,,Anla beni ''' EY YAR ''' sana ''' YAR ''' dedim varmı daha ötesi,,, Anla beni artık ölüyorum ben her geçen gün tükeniyorum,,, Ne olduğu ne yaşandığı belli olmayan bu şeyin adını koy artık,,, İkisi arasında kaldım, biz neyi yaşıyoruz diyorum cevap bulamıyorum,,, Bu ortada kalmışlık tüketiyor beni,,, Kendimi çip gibi hissediyorum,,, Gel etme bana birşey söyle, küfret, bağır, kız, ne biliyim işte olumlu olumsu birşey söyle de kurtar beni bu zindan gecelerden,,, Geceler çok ürkütücü inan çok karanlık ve biliyorsun ben karanlıktan korkarım,,, Sana artık sevgimi anlatabileceğim bir kelime, söz kalmadı,,, Herşeyi en saf haliyle anlattım sana,,, Çok sevdim çok bildiğin gibi değil !!! Artık diyeceğim bişey kalmadı güzellerin gülücan,,, Ben seni sevdim, karşılıksız aşkını sevdim hepsi bu kadar,,, Ve artık BU ŞEKİLDE YAŞANMAZ VE BEN YOKOLUP EBEDİ HUZURA KAVUŞMAYI, BU ŞEKİL BİR YAŞAMAYA TERCİH EDERİM,,, ZİRA BU ŞEKİLDE YAŞAMAK YAŞAMAK DEĞİL !!!

“Nelerin mutsuz ettiğini bilmiyorsan, nelerle mutlu olacağını bilemezsin…”

Geri