Ne yapmalıyım

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
doktor climax acilden bekleniyorsunuz :d

hayir şekerin olsa burdan aldığın bilgileri mi uygulayacaksin.

Degerlerin 80-130 arasi olmali diye biliyorum. Ama bicok etken var bu degerleri etkileyen. O yuzden muayene olup uzmana danisman daha iyi olur, gecmisler olsuuun

ya bi durun tamam geldim.
evladım eğer en az 2 saat açlık sonrası ölçülmedi ise normal o sonuç.
yarın sabah açken bi daha ölçtür.sonra gel buraya yaz.hadi bakiim benim akıllı evladım :)

Ben de hastayım climax :D Ölçüm mölçüm yapmadım ama hastayım gibime geliyor. Bana da bir akıl versen(iz).

Dionysos fazla düşünüyorsun.hiş gerek yok.markafoniden saat ve parfüm indirimlerini takip et.iyileşirsin
Maria Puder evlen benimle..
Grifikir kağıttan kurbağa yapabilirim :)

Dionysos fazla düşünüyorsun.hiş gerek yok.markafoniden saat ve parfüm indirimlerini takip et.iyileşirsin
Maria Puder evlen benimle..
Grifikir kağıttan kurbağa yapabilirim :)

Sen benim saat ve parfüm kolleksiyonumu görmedin heralde :D İndirim ya da bindirimi bile iplemem. :p Hocam şu düşün(e)memeye başka bir yol önerseniz? Düşünmeden olmuyor. Ben yapayım?

açken mi 163 tokken mi ya keşke onu bi yazsaydın merak ettim cidden. açken ölçüldüyse kullanıcı adını yürüyen glikoz olarak değiştirebilirsin :D

açken mi 163 tokken mi ya keşke onu bi yazsaydın merak ettim cidden. açken ölçüldüyse kullanıcı adını yürüyen glikoz olarak değiştirebilirsin :D

biz ne dedik.sana laf düşmez ben fikir beyan etmişsem.az saygılı olun arkadaşım :cici:

Geri