Ne yapıyorsun Sorusuna "iyiyim sen nasılsın"

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Nasılsın demiyorum ne yapıyorsun diyorum. Az önce yaşadım da çok aptalca :d

Bu çok net bir soru o an ne yaptığımı yazarak yanıt veririm. Ben bunun naber versiyonunu hiç sevemedim. :) Birine naber diye de sormadım hiç. Yazan herhangi birine de "iyiyim sen nasılsın" diye cevap veririm. Aslolan "iyilik senden naber" şeklinde yanıt veriyor olmam fakat bilinçli tercih etmiyorum. Sokak jargonu gibi geliyor bana.

Naber çok soğuk bir kelime biraz da alaycı geliyor bana. Ama ben nasılsın sorduğum da iyiyim yada başka tür cevaplar almak isterim. Ne yapıyorsun dediğim de iyiyim denmesi beni irite ediyor Sjsjssj

Hiççç napiiiimmmm diyorum ben bana sorun bence

Her n’apıyosun diye soranada ne yaptığın söylenmez ki ama. O yüzden iyiyim diye geçiştiriyo insan.

Napıyosun?
- Yeni tuvaletten çıktım ishal olmuşum. Sen napıyosun.

Bende takılıyorum buna ya hdfjf ne yaptığını söyle işte çok mu zor.

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
bir süre iyi götürmüşüz, sonra bir tutarsızlık baş göstermiş..

- lari vs ben

Screenshot_20220301-161828_WhatsApp.jpgScreenshot_20220301-161748_WhatsApp.jpgScreenshot_20220301-161709_WhatsApp.jpgScreenshot_20220301-161608_WhatsApp.jpgScreenshot_20220301-161507_WhatsApp.jpgScreenshot_20220301-161342_WhatsApp.jpg

Nişliyon neye tekamül ediyor Sjsjsj

kötü bir durum yok ise iyi senden diye cevap veriyorum, oradaki iyi kelimesi monoton aynı şeyler yapmaya devam demek aslında..

• Beğen
Tepkiler: ne
iyi yawru iş güç koşturmacalar sen nasılsın umarım herşey yolundadır ? diye cevap veririm genelde :emoji_hugging:

Detay vermek istemiyorsam doğrudan "Pek yeni bir şey yok, sen nasılsın?" der geçerim.

Napiyosun sorusunu da hic sevmem, sanane yani.....

Geri