Ne yapim şimdi

Konu sahibi son olarak 4019 gün önce görüldü
Çok da uzun zaman olmamış

Müdürü iş çıkışı dışarda bekle. döv.

Sen şu turist kızlara bak ya kimse namusuynan para kazanamayacak mı? ahlaksızlık diz boyu

Kahrolsun turist kızlar .. Hep bizim efendi, aşna fişne ile işi olmayan, karı kız peşinde koşmayan, ekmeğinin derdinde olan erkeklerimizin peşindeler !!

2)Kız arkadaşına öyle düşkün biri ki imzasında bi ev adresini vermemiş.

155 Polis imdat
Not olarak bırakayım buraya.

3)Turist kızlara imzandaki fotoğrafını göster, hızla uzaklaşacaklar.

Hepinizin yerine cevap verdim pampişler, dağılın.

1- Sadece bu çevrede taciz olayı fazla olduğundan dolayı kimseyle muhattap olmadım o yüzden kız arkadaşım var dedim hepsine.
2- Ekmeğimin derdindeydim maaşı dolgun bir işteydim ve bahşiş baya güzeldi.
3- burada infoculardan başka dili olan fazla kimse yoktu. benim anadilim gibi ingilizcem mevcut. 4 aksan biliyorum. Buralarda turizmle uğraşanlar bilir '' Dil varsa herşey sende'' diye bir terim var.
4- yoğun ilgi dediğimden kasıt şudur ki '' İşteyken geliyorlardı soru falan soruyorlardı sürekli aynı kişiler ve kendilerine sıradan gelen hareketler yapıyordu bizim çalıştığımız yerde sürekli göz üstündeydi bu nedenle müdür ile sürekli tartışdım '' sen kendin bilerek yapıyorsun falan diye'' kelimeler söylüyordu. abes gelmiş olabilir bu olay fakat işin kötü yani lojman arkadaşlar valizimi boşaltmışlar sağolsunlar.

Muhabbeti fazla çekmeye gerek yok sadece diyeceğim şudurki '' kendilerini bir bok sanan müdürünüz varsa bu işte oradan uzaklaşın.''

2)Kız arkadaşına öyle düşkün biri ki imzasında bi ev adresini vermemiş.

Sosyal aktivite AĞI diye birşey var bilmem bilirmisin diyeceğimde türkiye'de fazla insan sosyalleşmeyi bilmez. Egoist kavramı çok yüksek bu ülkede :)

Sosyal aktivite AĞI diye birşey var bilmem bilirmisin diyeceğimde türkiye'de fazla insan sosyalleşmeyi bilmez. Egoist kavramı çok yüksek bu ülkede :)

Bilgisayar üzerinden sosyalleşmeyi asosyallik diye tanımlayabiliriz.

Geri