Ne yaparsan yap çocuğunu Usta yap.

🕒 Konu sahibi 20 saat önce aktifti
Elektrik tesisatı, su tesisatı, inşaat işleri, Terzilik, berberlik, iş makinesi operatörlüğü, mobilyacı vb.

Evet bunlar tamamen İnsanın eli ve becerisi ile yapabildiği meslekler. Teknoloji Bilgisayar Temelli işlerin hepsi bir güneş patlaması ile gelen radyoaktif dalgalanma sonucu sekteye uğrayabilir ama bu işler böyle mi sanmıyorum.

O halde yapmamız gereken şey varsa çocuğumuz yoksa etrafımızda olanların çocukları mutlaka ve mutlaka mesleki eğitime ustalaşmaya yönlendirilmeli.

Dünyanın dengeleri politikalarla şekillense de ailemizin ve etrafımızın dengeleri Bizim de üzerinde hassasiyetle duracağımız ve uyguladığımız konularla önce etrafımız daha sonra Dünyamız daha güzel bir yer haline gelebilir unutmayalım.! Son bir şey söyleyeyim Bu konuda;

Merhamet etmeyene merhamet edilmez!

Teknoloji Bilgisayar Temelli işlerin hepsi bir güneş patlaması ile gelen radyoaktif dalgalanma sonucu sekteye uğrayabilir ve sadece alçıpan ustası ayakta kalır diyosun
Tadilat seçiminden iç mimari dizaynı hakkında bilgi verdi üstadımız🤣

Aşcı yani. Gastronomi diye bişi kabul etmem ben. Gastroenteroloji var. O tamam
Çok eksantrik bu bilgi için thanks. Sen olmasan cehaletim beni milletvekili olmaya bile sürüklerdi🤣🤣🤣

önce çocuk yap,sonra çocuğu usta yap o zaman xd
reis en az 3 tane diyor neden söz dinlemiyorsun?
Anası bir bulsam 9doğurturum da, enflasyon bahanesiyle bu aralar çok pahallı🤣

Anası bir bulsam 9doğurturum da, enflasyon bahanesiyle bu aralar çok pahallı🤣
Ne enflasyonu ağam, o dediğin sadece Amerika'da ve Avrupa'da var diyor senin koca resin. Ülkede insanlar bolluk içerisinde yaşıyor ve sen dahi bunu inkar ediyorsun. Korkuyorum sende CeHaPe'li oldun.

Ne enflasyonu ağam, o dediğin sadece Amerika'da ve Avrupa'da var diyor senin koca resin. Ülkede insanlar bolluk içerisinde yaşıyor ve sen dahi bunu inkar ediyorsun. Korkuyorum sende CeHaPe'li oldun.
Climax'a yazmıştımya benim korktuğumda zaten bu cahillikle Cehape de milletvekili olmamdı🤣🤣 Bolluk konusunda sadece Cehapeli belediye başkanları ve yardakçıların da var biliyordum. Ama telefon hakkımı kullanmak istiyorum🤣 Öteyandan muhalefet için kesinlikle bolluk olduğu bir gerçek olmalı, çala çala bitirmek için herkesi seferber ediyorlar ama bitmiyorsak gerçekliği su götürmez değil mi? Vaaki çalıyorlar😂😂😂

Climax'a yazmıştımya benim korktuğumda zaten bu cahillikle Cehape de milletvekili olmamdı🤣🤣 Bolluk konusunda sadece Cehapeli belediye başkanları ve yardakçıların da var biliyordum. Ama telefon hakkımı kullanmak istiyorum🤣 Öteyandan muhalefet için kesinlikle bolluk olduğu bir gerçek olmalı, çala çala bitirmek için herkesi seferber ediyorlar ama bitmiyorsak gerçekliği su götürmez değil mi? Vaaki çalıyorlar😂😂😂
Sen acele evlen en az 4 çocuk yap ve reisine laik ol, yoksa kim onları zengin yapacak. Haaa berber olsun birisi kesinlikle büyüyünce.

Çok doğru diyorsun abi bu ustalar mumla aranır durumda..

Geçen haftalarda banyoda su kaçağı için kamera ile kaçağı bulması için usta çağırdık 6500 TL para aldı gitti ve toplam 12 dk sürdü bu işlem..

Arayan dostlarım beni bulmasın.
Doğmasın güneşim, sabah olmasın
Kuytu bir köşede ömrüm son bulsun
Canıma kastım var yaşaman artık.

Tip falan okumayacak durumdaysa Marangozluğa yönlendirirdim. İyi işçilik alıyorlar ve pek boş kalmıyorlar.

Geri