Ne yapabilirim?

• Kullanıcı ZiFiR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 2134 gün önce görüldü
Derdimi kısaca özet geçiyorum

Ben insanlara anlam veremiyorum her gittiğim yerde bir tane numune ile karşılaşıyorum ne kadar kaçmaya çalışsamda mutlaka gelip beni buluyorlar önceki işimden de istifa etmiştim sırf yalaka düzenbaz dedikoducu onun bunun arkasından konuşan insanlardan uzaklaşmak için ama gel görki 7-8 aydır çalıştığım bu iş yerinde de maskesini şimdiye kadar saklayan bi kaç insanla daha tanıştık şimdi sorum şu acaba bu iş yerinden demi istifa edeyim ben ne yapayım ben nerelere gideyim yoksa 45 yaşındaki bu maskeli herifi dövüp demi istifa edeyim bana bi akıl verin
eskiden doğduğun yer değil doyduğun yer derlerdi bu bana göre doyduğum değil mutlu olduğum yer belki benimde hatalarım oluyordur ama sinirlendiğim zaman kötü bişey yapmaktan korkuyorum psikolağamı gideyim

İş sorunum yok eski şirketten bile geri çağırıyorlar türkiyenin her yerinde iş imkanım var sırf böyle insalar var diye gitmiyorum eski iş yerine memleketimi değiştireyim psikolağamı gideyim yoksa kafayı değiştirip sahte gülücüklerle he he demeye devam mı edeyim

Nereye gidersen git onlardan bir tane var gormezden geleceksin hesaba almayacaksin bu davranisini begenmedigin insanlar icin uygulanabilir.
Sinek viziltisindanda huylaniriz isirmadigi surece bi iki elimizle kendimizden uzaklastirir.dayanamayacagimiz hale gelirse vururuz.
Yani sende dayanamazsan artik o zaman is degistir sen neden duzeninden olasin ki ?

İnsanları değiştiremezsin herkesi olduğu gibi kabül et takmamaya çalış. Umursamaz olursan bir süre sonra alışırsın

Eğer bu kişi senin işine engel olmuyor, seni zor durumda bırakmıyorsa, sen işine gücüne bak. koyver gitsin

Rekor bende bu konuda. İki yılda 13 ya da 15 iş değiştirdim benzer sebeplerden... Kurtuluşu freelance çalışmakta buldum, işin imkan veriyorsa böyle bir şeye, durma derim. En temizi..

Paşam iki yüzlü insanlar iş hayatında her alanda ve her yerde onlarla baş etmeyi öğrenmen gerek tek yapman gereken bu kaçarak çözüm bulamazsın.

Değerli Kardeşim Parsa...

Ne olursa olsun asla Kişiliğinden taviz verme. İlkelerinden taviz verme. Taviz tavizi doğurur ve gün gelir sende onlar gibi olursun. Birde bakmışsın ki o duruşu net olan adamdan eser kalmamış. Bu arada Emre kardeşimede sakın uyma :) Vurdum duymaz adam Hakkı hakikatı savunamaz ayakta tutamaz. Ve zamanla duyarlılığını benliğini yitirmeye başlar.

Kıymetli kardeşim Önce göze alabileceklerini belirle... Yani işi bırakmayı göze almışsan zaten artık kaybedecek bişeyin yok demektir. Kozlar senin elinde. Önce o yalaka ile konuş , sonrada patronlara yada ilgili şeflerle açık ve net konuş. İsteklerini dile getir. Bu olmazssa sizinle çalışamam de...

Olursa olur olmazssa sen zaten bırakmayı göze almıştın...

Belkide ben biraz asi yetiştiğim içi,n böyle düşünüyorum, Ama ben olsam bu şekilde davranırım. Ki 2 yıl önce aynısını yapıp iş yerini bırakmıştım.

Ya ben istifa et diyeceğim ama uzaktan demek kolay.
Bu aralar bende aşırı mutsuzum çalışırken. Kariyer vs hepsinden vazgeçtim ya alıp başımı gitmek istiyorum o derece.
Eğer şartlar uygunsa çok ciddiyim uzaklaş. Benim için henüz değil :(

Türkiyede yapılan istatistiklerde çalışanların coğu iş yerindeki bu ve benzer sebeplerden dolayı mutsuzmuş
iş yeri huzuru çok önemli sabah kalkıp işe gitmek bile istemezsin bazen
içinde bulunduğun durum zor evet haklısın lakin bu işten istifa edip başka bir yere gittiğinde yine aynı şeylerin olması muhtemel...
algıda seçicilik yapıp işine odaklan derim...
eğer psikoloğa gitmeyi düşünecek kadar ruh sağlığını bozuyorsa o ortam iyice düşün taşın ve sağlıklı karar ver bence
Allah yardımcın olsun

Tesekkur ederim degerli fikirleriniz icin boyle insanlarla ayni ortamda calismaktansa is degisikligi yapmaya karar verdim hakkimizda hayirlisi

PaRSa ben son 3 aydır böyleyim. Normalde aslında hiç şikayetçi değildim ama bazı şeyler değişti ve aşırı huzurum bozuldu. Güle oynaya gelen ben sabah gelmek istemiyorum açıkçası.
Ben de aslında içten içe karar aldım agustos sonunda gitmeyi planlıyorum bu arada 8 yıldır çalışıyorum ben ama uzun süreli bi yere bağlı kalmak hiç iyi değilmiş bunu anladım. Ne kadar tanıdık yer olursa olsun.

Huzursuzluk veren adamı dövüyorsun Ahmetcim sonra eski şirketinin teklifini değerlendirip oraya transfer oluyorsun.Başka türlü olmayacak gibi.Buradaki umursamaz tavrının hastasıyım halini çalıştığın ortamda da gösterebilmeni diliyorum.
Her iş yerinde malesef benzer şeyler hatta daha vahim durumlar oluyor.

Huzurun yoksa hiç durma.

Maria puder bende daha onceki is yerimde uzun sure calistim ama insanin bi kere huzuru kacirmasinlar simdiki calistigim yere bu yuzden girdim ama yine ayni sey oldu bakalim yeni bi is ayarliyabilirsem yeni insanlar yeni ortam belki daha iyi gelebilir.

Zeyy.nepcim gercek hayatta bu kadar umursamaz olamiyorum sonucta yuz yuze bakiyorum ama ben sahte gulucukler atmayi bilmiyorum ki en buyuk eksigim sanirim yeni bi tecrube kazanmak en faydalisi cv birakmaya basladim bile

Ben olsam pes etmezdim dise dis goze goz devam ederdim. Hakkinda hayirlisi olsun artik.

Bazı şeyleri görmezden gelmek daha iyi
İnan bana zamani gelince sabrettiğine değecek
Çunku turkiyenin en mukemmel sirketinede gitsen böyle tipler her yerde var
Ben senin yerinde olsam biraz daha zamana bırakırdım
Hakkinda hayirlisi :)

Bazı şeyleri görmezden gelmek daha iyi
İnan bana zamani gelince sabrettiğine değecek
Çunku turkiyenin en mukemmel sirketinede gitsen böyle tipler her yerde var
Ben senin yerinde olsam biraz daha zamana bırakırdım
Hakkinda hayirlisi :)

Şahsiyet ve kişilikten taviz vermemek şartıyla, görmezden gelmek iyidir
.
Sabır güzeldir, ama aşırısı zillettir.

Eğer sabrınızı,korkaklık, pısırıklık olarak algılıyorsa biri,işte ona karşı susmak olmaz.Diğer şekil susmak ve sabretmek ERDEMLİKTİR.

Geri