Ne okumamalı ? okuduğunuz halde tavsiye etmeyeceğiniz kitaplar ?

Konu sahibi son olarak 650 gün önce görüldü
Thomas Morus Utopia

Eskici ve oğulları. Sevmedim ben uzun süredir ilk kez bir kitabı elime 'artık bitsin de başka kitaba başlayayım yeterr' diye alıyorum. Orhan Kemal le aram iyiydi aslında ne oldu böyle anlamadım.

1.Şeytanın Labirenti hayatımda okuduğum en anlamsız ve saçma romandı. O kadar övüldü o kadar tavsiye edildi ki büyük bir umutla alıp çöpe atmamla son buldu.
2.Daire 16 -Adam nevill hayatımda okuduğum en berbat ama sonunu mersk ettiğim anlamsız bir heyecanla okuduğum roman .dehşet bir kitaptı.

Bir kaç tane daha var ama bunlar ilk lerim. Hiç tavsiye etmiyorum.

Cigersizler okuyabilir.
De Sade, Sodom'un 120 günü

Ben okudum Süreyya hanım.

DVEi4FRXcAE6y6E.jpg

Okuduğum en güzel kitaplardan biri, Erich Scheurmann'ın yazdığı Göğü Delen Adam kitabıydı.
Kitabı, popüler olduğu bir vakit okumuştum.
Kitabın bende bıraktığı en güzel iz şuydu: Medeni dediğimiz insan,doğanın yasalarına göre vahşi; vahşi dediğimiz insan ise doğanın yasalarına göre medeniydi.
Içinde bulunduğumuz zamanı sorgulamak ve farkındalığı artırmak acısından kayda değer.Tavsiye ederim.

Dilasa hanım samimi tavsiyeniz için teşekkürlerimi sunarım lakin konu başlığı ile tezat düştüğünüzü hatırlatmak isterim..

Cigersizler okuyabilir.
De Sade, Sodom'un 120 günü
İzlerken yemek yedim, üstüne bir de çay içtim ki izlediklerimi kusarken zorlanmayayım. Mide bırakmayan film önerilerine açığım.

Okuduğum kitap: Tarık Tufan - Bir adam girdi şehre koşarak

Başlığı yanlış okumuşum :( o zaman şeyi tavsiye etmeyeyim, Emile Zola - Meyhane

Ne tesadüf ben de izlerken salçalı makarna yiyordum..
Bir çaya çıksak ve bütün foseptik düşüncelerimizi döksek..

J.D. Salinger'in Çavdar Tarlasında Çocuklar isimli kitabı.

Internette birkaç kez denk gelince isminin cazibesine kapılarak sipariş vermiş bulundum. Kitaba başladıktan sonra bir şekilde kitapla aramda kurmam gereken o bağı maalesef sonuna gelene dek kuramadım. Sadece yarıda kitap bırakmayı sevmediğim için zoraki bitirdim. Öncelikle kitabın konusunu fazla basit buldum. Yine sonunda bir şekilde durumu kotarabileceğini, finali başarılı sonlandırabileceğini düşündüm fakat bu inancımı da finali sönük bulunca yitirdim. Ayrıca yazarın dilini anlaşılır fakat fazla sade buldum.

Sen hayykitap demişsin de Tuğçe Işınsu'nun kitapları Feniks'ten çıkıyor ne biçim okursun @Majik

Aslında yapabiliyorsanız ve vakit kaybı olmayacaksa hepsini okuyun ve bilin... Ne okumamalı diyen birine aldırmayın...

Geri