Ne okumamalı ? okuduğunuz halde tavsiye etmeyeceğiniz kitaplar ?

Konu sahibi son olarak 650 gün önce görüldü
girizgaha gerek yok direkt yazardan girişiyorum.

Ahmet Batman
Kahraman Tazeoğlu
Mehmet Emin Ne Mutlu
Tuğçe Işınsu
Şeyma Subaşı
Uğur Koşar

Hayykitap firmasından çıkan bütün edebiyat - tasavvuf kitapları, adı sanı duyulmamış yayın evlerinden çıkan kalifiye ve bir öz geçmişi olmayan alt komşunuzun ismine benzer tüm yeni yetme türk edebiyatçısının kitapları, bestseller adı altında satılan herhangi bir kayda değer kurul tarafından ödül almamış tüm güncel yabancı kitaplar, wattpad yazarlarının kitapları, okumayın arkadaşlar.. ne varsa klasik edebiyatta var.

instagram fenomeni, yutubır olan ikoncanların kitaplarını da okumayın. infulencer kısmı özellikle

Şeyma Subaşı kitap yazdı ama bilin bakalım neyin kitabını cağnım ülkemde yazar kategisine de girdi :)
Diğer hepsine +1diyorum

yunus günçe eyvallahım var, nasıl çağatay akman oldum, one direction resmi yıllığı, bülent yapraklıoğlu reis, alex de souza........

oggy hayal kırıklığısın.. profildeki alageyik sevici kızın okuduğunu düşünerek sakinleşiyorum..

Kişisel gelişim kitaplarının tamamı. Dünyanın en lüzumsuz kitaplarıyla vakit öldürmektir. Aksine, kişisel gelişiminiz için kişisel gelişim kitabı okumayın. Onun yerine çarşı pazar biraz dolaşıp turlayın. Daha iyi.

Evet evet, başarabilirsin. Mutluluk kıçının dibinde.

Elif Şafak okunmamalı. Çocuklara yönelik cinsellik anlatan bir yapıtı vardı. Zaten sevmem kendisini ama o yapıtı ile tiksindirici oldu benim için.

Kisisel olarak Yusuf Atilgan’in Anayurt Oteli beni hic tatmin etmemisti. Aylak Adam’dan sonra, resmen kendime iskence ettim.

Hos, yazilan yazarlari gorunce adama da haksizlik etmeyeyim istiyorum ama napayim.

Kişisel gelişim kitaplarının tamamı. Dünyanın en lüzumsuz kitaplarıyla vakit öldürmektir. Aksine, kişisel gelişiminiz için kişisel gelişim kitabı okumayın. Onun yerine çarşı pazar biraz dolaşıp turlayın. Daha iyi.

hayat hikayesinden hallice olanlar kısmına kesinlikle katılıyorum. herhangi bir psikolojik argümana dayanıyor ise yani o gelişimin içinde bir yöntem ya da araştırma türevi bir şey dahil edilmişse incelenebilir. zaten onlar da çok az

abi kişisel gelişim kategorisinde mi değerlendirilir bilmem ama dale carnegie'nin dost kazanma ve insanları etkileme sanatı kitabını okumuştum ve çok beğenmiştim...... tavsiyeleri uygulamaya çalıştığımda gerçekten işe yaradıklarını görmek çok mutlu etmişti...... bence hepsine haksızlık etmeyelim...... :p

Yüzyıllık yalnızlık kitabını okuyup bitirebileni alkışlarım.

Kötü bir şey okumadan iyi yazarların farkına varamıyorsun. Benim kötü bir huyum bir yazarın neredeyse tüm kitaplarını okumak. Çoğu zaman kendini tekrara saran yapıtlar oldu bir çoğu. Canan Tan, İpek Ongun okumuş bir çocukluğum, gençliğim var.

Ben de alirim alkisini .p Okudum ama 6 ayimi aldi @f5 .p
Hazir olmadigim bir zamanda okumak icin kendimi zorladigim kitaplardan biridir.

• Beğen
Tepkiler: f5
hayat hikayesinden hallice olanlar kısmına kesinlikle katılıyorum. herhangi bir psikolojik argümana dayanıyor ise yani o gelişimin içinde bir yöntem ya da araştırma türevi bir şey dahil edilmişse incelenebilir. zaten onlar da çok az
Dediğiniz gibi söz konusu kitaplar yok denecek kadar az. Daha doğrusu varsa da ben bilmiyorum. Benim yorumum belki bir genelleme olabilir.

@Oggy ‘cim senin adına sevindim. Ama benim şahsi fikrim bir Hemingway okumak tüm kişisel gelişim kitaplarının toplamından büyüktür. Bilemiyorum belki de belli bir yaştan yada eşikten sonra, kendimde bunlarla bir değişikliği yaşayamayacağımı düşündüğümden de olabilir bu fikrim. ^^

Utanç verici.

kotu-cocuk-3-ciltli-709494-18-O.jpg

Hevesle aldığım tahammül edemeyip yarıda bıraktığım milena’ya mektuplar.

• Beğen
Tepkiler: ZeL
Geri