Ne okumalı, hangi kitabı okuyorsunuz?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kitap Kulübü
El Kızı bitti. Bu kadar güzel ilerleyen bir kurguda böyle son okumak biraz kırıcıydı, yine de hakkını vermek gerek. :(

Hangisine başlayım, Martin Eden mi İnce Memed mi diye düşünürkeen eski bir dostumun İnce Memed hayranlığını hatırlayıp kararımı verdim. Buna başlıyorum.

Erich Fromm/Sevme Sanati

150 sayfacikta psikoloji/felsefe/sosyolojiyi harmanlayarak,sevmeyi nasil ögrenebilecegini anlatiyo sevgili Erich.
Tavsiye ediyorum.

2 saatde bitirip, uzun süre etkisi altinda kalabilirsiniz.

Kahraman Tazeoğlu-Bukre
Çok yaptılar reklamını okuyalım dedik okuyoruz bakalım.
Benim hayatımda okuduğum ilk aşk romanı diyebilirim ve mükemmel derecede beğendim.

Hikaye roman okuyacaksınız kesinlikle ve kesinlikle Batı kaynaklı eserleri önermiyorum. Okudukça tiksinti veriyor baştan aşağıya misyonerlik çalışmaları çarpık yaşam tarzları Vesaire Vesaire. Okunacak Eser Her ne olursa olsun Türrk yazar ve Türkü uygun olmalı. Baştan aşağıya kadar anne babaları konusunda emin olamayan insanların yazdığı ne Toplum olguları ne ahlak mefhumları ne psikolojik gerçekler okunmaz Çünkü bunların altyapısı tamamen çarpık zihniyetin ünlüdür Sonuçta onun yansıması olacaktır unutmayalım!

Geçen gün şu tweetteki kitaplardan başta Yoko Ogowa'dan The Memory Police olmak üzere bir iki kitabı gözüme kestirmiştim. O listeye The Memory Police ile başladım.

simdi buna basladim. isyerinden tanidigim, beni "usta ile margarita" ile tanistiran kisinin bana tavsiyesiydi. bunda da kadinin aklina gelmisim. bu kitabi bulmak zordu bu arada. sadece ikinci elden satiliyordu.
Ekli dosyayı görüntüle 117946

iste bu donem bu kitaba ihtiyacim varmis ki, onerildi. cok iyiydi. bir iki konuda bana da yardimci olmus oldu. mesaji aldim.
hem kitapta ''lazar'' diye bir karakter var. bence yazarin ta kendisi o. guzeldi.

yeni bir sandor marai kitabina basladim.
1761398762074.png

Emile Zola/ rougon macquart serisine akıl sağlığım için ara verdim

0002166851001-1.jpg

Deniz Parlak - Docker ve Konteyner Uygulamaları
öneririm güzel kitap

bu aralar bu ikili:
kitabi incelerken, ilk sayfada "usta ile margarita"dan baslanmasi, "evet, aliyorum" dememe sebep oldu. sevdim bunu.
1764829412792.jpeg

ve bu:
1764829546433.jpeg

Geri