Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aşk konusunda da isterler. Bir tane akadaşımın aldatıldığını ortaya çıkarttım. Sklsksm@angie ne yazmış diye bakmaya geldim, aşk, manito, ilişkiler üzerine tavsiye isterler yazacak diye korktum sayfaya girerken.
Benden çok tavsiye istemezler ama harika bir motivasyon konuşmacısı olduğumu söylerler.
Seni takdir ediyorum o zaman. Normal şartlarda senden tavsiye alan birisinin ilişkisi üç gün sürmezAşk konusunda da isterler. Bir tane akadaşımın aldatıldığını ortaya çıkarttım. Sklsksm
ışığına al bizi yelda reyiz ..Bu anlamda ismimin manasını taşıdığımı söyleyebilirim. "Yol gösteren, ışık tutan" anlamına geliyor ismim.
Arkadaşlarım bana çoğunlukla kıyafet kombinleri ve ev dekorasyonları konusunda danışırlar. Haricinde çok yakın birkaç arkadaşım ilişkide ölçüsüz davrandığında fren sistemi, ne yapacağı konusunda da danışman noktasında fikir alırlar. Birkaç arkadaşıma yaptığım motivasyon konuşmama şahit olan annemin benim için düşüncesi; herkese faydamın olup kendime olmadığı yönünde..)