Ne konuda sizden tavsiye isterler?

Konu sahibi son olarak 18 gün önce görüldü
En son silah sorulmuştu. 30 senedir elime almadım, günümüzdekileri bilmem.

Tavsiyeden ziyade şayet fikrim sorulursa bildiğim kadarını paylaşırım ancak kimseye durup dururken akıl vermem. Konu ise oldukça çeşitli olabiliyor.

sevişin diyorum
hiç sevişen yok

Akademik konularda genellikle…
Makale okumanın faydaları…

@angie ne yazmış diye bakmaya geldim, aşk, manito, ilişkiler üzerine tavsiye isterler yazacak diye korktum sayfaya girerken.
Benden çok tavsiye istemezler ama harika bir motivasyon konuşmacısı olduğumu söylerler.

@angie ne yazmış diye bakmaya geldim, aşk, manito, ilişkiler üzerine tavsiye isterler yazacak diye korktum sayfaya girerken.
Benden çok tavsiye istemezler ama harika bir motivasyon konuşmacısı olduğumu söylerler.
Aşk konusunda da isterler. Bir tane akadaşımın aldatıldığını ortaya çıkarttım. Sklsksm

Aşk konusunda da isterler. Bir tane akadaşımın aldatıldığını ortaya çıkarttım. Sklsksm
Seni takdir ediyorum o zaman. Normal şartlarda senden tavsiye alan birisinin ilişkisi üç gün sürmez :)
Bir de senin için enci saf diyorlar.. bilseler sende ne numaralar var.

Bu anlamda ismimin manasını taşıdığımı söyleyebilirim. "Yol gösteren, ışık tutan" anlamına geliyor ismim.
Arkadaşlarım bana çoğunlukla kıyafet kombinleri ve ev dekorasyonları konusunda danışırlar. Haricinde çok yakın birkaç arkadaşım ilişkide ölçüsüz davrandığında fren sistemi, ne yapacağı konusunda da danışman noktasında fikir alırlar. Birkaç arkadaşıma yaptığım motivasyon konuşmama şahit olan annemin benim için düşüncesi; herkese faydamın olup kendime olmadığı yönünde.. :))

Bu anlamda ismimin manasını taşıdığımı söyleyebilirim. "Yol gösteren, ışık tutan" anlamına geliyor ismim.
Arkadaşlarım bana çoğunlukla kıyafet kombinleri ve ev dekorasyonları konusunda danışırlar. Haricinde çok yakın birkaç arkadaşım ilişkide ölçüsüz davrandığında fren sistemi, ne yapacağı konusunda da danışman noktasında fikir alırlar. Birkaç arkadaşıma yaptığım motivasyon konuşmama şahit olan annemin benim için düşüncesi; herkese faydamın olup kendime olmadığı yönünde.. :))
ışığına al bizi yelda reyiz ..

nasıl kayarız, bize de kaymasını öğretsene, kaymak güzel mi..........

Kepenkleri indirdik artik.
Kapaliyiz.

Tavsiye istenilmeyen konular çok nadirdir,öyle söyleyeyim.

Geri