A
Aşka Sıfır
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Bundan yıllar yıllar önce. Hava sıcak mı sıcak. Antalya'da plajda iki arkadaş güneşleniyoruz. Ben bir yandan kızları süzüyorum tabi. O esnada bizden yaklaşık bir kaç metre uzaklıkta bir çığlık yükseldi. Ortam kalabalık. Çığlığın geldiği yerde erkekli kızlı en az on kişi var. İçlerinden biri kıyıya işaret ediyor, bir şeyler demeye çalışıyor. Etrafıma bakıyorum benden başka duyan yok. Yav diyorum şimdi boğulma olsa o kadar kişi içinden elbet kurtaran olur. E Köpek balığı da değildir herhalde
Dedim bunda bir oyun var ama dur bakalım. Tabi duymamazlıktan geldim ve gözlüklerimi takıp yaslandım yine.
Aradan beş dakika geçti geçmedi. Bir çığlık korosu, bir kalabalık, bir engâme... Aynı tarafa baktığımda bir erkeğin kucağında bir kız. Kanlar içinde kıyıya çıkartılıyor. Başta durumdan pek bir şey anlamadım ama sonra öğrendim bir kırık cisimden ötürü (muhtemelen şişe) ayağı kesilmiş. O kadar kana göre herhalde baya bir kesik oluşmuş.
Neyse işte böyle bir şey hatırlayasım geldi :icon_wink:
Aradan beş dakika geçti geçmedi. Bir çığlık korosu, bir kalabalık, bir engâme... Aynı tarafa baktığımda bir erkeğin kucağında bir kız. Kanlar içinde kıyıya çıkartılıyor. Başta durumdan pek bir şey anlamadım ama sonra öğrendim bir kırık cisimden ötürü (muhtemelen şişe) ayağı kesilmiş. O kadar kana göre herhalde baya bir kesik oluşmuş.
Neyse işte böyle bir şey hatırlayasım geldi :icon_wink: