Ne kesik ama!

A
  • Kullanıcı Aşka Sıfır
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - İtiraflar ve Anılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bundan yıllar yıllar önce. Hava sıcak mı sıcak. Antalya'da plajda iki arkadaş güneşleniyoruz. Ben bir yandan kızları süzüyorum tabi. O esnada bizden yaklaşık bir kaç metre uzaklıkta bir çığlık yükseldi. Ortam kalabalık. Çığlığın geldiği yerde erkekli kızlı en az on kişi var. İçlerinden biri kıyıya işaret ediyor, bir şeyler demeye çalışıyor. Etrafıma bakıyorum benden başka duyan yok. Yav diyorum şimdi boğulma olsa o kadar kişi içinden elbet kurtaran olur. E Köpek balığı da değildir herhalde :) Dedim bunda bir oyun var ama dur bakalım. Tabi duymamazlıktan geldim ve gözlüklerimi takıp yaslandım yine.

Aradan beş dakika geçti geçmedi. Bir çığlık korosu, bir kalabalık, bir engâme... Aynı tarafa baktığımda bir erkeğin kucağında bir kız. Kanlar içinde kıyıya çıkartılıyor. Başta durumdan pek bir şey anlamadım ama sonra öğrendim bir kırık cisimden ötürü (muhtemelen şişe) ayağı kesilmiş. O kadar kana göre herhalde baya bir kesik oluşmuş.

Neyse işte böyle bir şey hatırlayasım geldi :icon_wink:

bizim gibi temiz insanlara bu hitap hiç yakışmıyor :haha:

Kardaş, sanırım seninle ilgili 'pislik' ifadesini kullanırken avatarından yola çıktı. Yüzünü bir sabunlu suyla yıka hele; Kömürcü gibisin. Yıka da belki değişir fikri :)

Kardaş, sanırım seninle ilgili 'pislik' ifadesini kullanırken avatarından yola çıktı. Yüzünü bir sabunlu suyla yıka hele; Kömürcü gibisin. Yıka da belki değişir fikri :)

yok hajım avatarın üstüne tanzikli köpüklü suda sıksam geçmez o.. hem Kaikenin fikri değişmesin o öyle çılgın bi cadı bu haline çok alışığım

Niye canım, Adam iyi niyetli olarak kızı kurtarıp kahraman olmam gerektiğini savunmuş :) Ben de kızın fiziki durumuyla ilgili bir yorumda bulundum. Ne varmış ki şimdi bunda? Pislik neresinde? :cici:

Pislik demedim :dusun: pis dedim eger Ben pis diyorsam bilki seviliyorsunuz :p

yok hajım avatarın üstüne tanzikli köpüklü suda sıksam geçmez o.. hem Kaikenin fikri değişmesin o öyle çılgın bi cadı bu haline çok alışığım

Karacombam var ya bu yazini okuyunca yanaklarini sikasim geldi :D
Uyuz pis ne olacak :p

O kızı çıkaran sen olsaydın belki kahramanı olacaktın :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri