Ne Kadar Borcunuz Var (€$•₺)

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5 trilyon devlet tesvik. 300 milyar esnaf sanatkarlar. 100 milyar kardesime. 60 milyar teyzeme.

90 milyar vergi, 130 milyar tedarikci. banka borcumuz yok cok sukur. cooook rahatim. cok.

citayi yukselttim cocuklar. yeni ataklar bekliyoruz.

''Borctan batayrum, tek kurusum yok. Te gidin ha buradan, veremem borc. Param yok'' diye konusan baba olduysa hayatiniz boyunca, inan ki, omrun boyunca birisine 5 kurus borcun bile olmaz. Varlik icinde yoklukla buyuduk resmen be. Allah islah etsin boyle insanlari piiiieh :liv:

Allahtan borcum da yok, sukurler olsun. Cok sasirmamak gerek buna :d

Burcsuz insan ya Ticaretle ugrasmıyordur yada hic yatırım yapmıyordur ev araba arsa vs bunun gibi...

Yabani emegine saglık usta

Çok var hangi birini sayayım şimdi, son aldığım krediyi de düşünürsek 350.000 kadar. Bu sadece bankalara olan ayrıca maliye, ticaret odası, belediye ve sgk hariç.

Bir can borcum vardı. Onun da diyetini ödedim...

Heyy corç versene borç olmaz maikıl bizdede yok

Istedigim an bitirebilcegim dusuk duzeyde var hepsinin amortisi var

7bin lira kadar banka borcum kaldi evlenmek zor iş babalar boku püsürü hep paraa

Bir ara böbreğin 350 bin dolar ettiğini duydum. Bir böbreği altın karşılığı kuyumculara sattım. Altın yükseldi, ben rahat ettim. Şuan villamdan yazıyorum.

15 -20 bin arası kredi borcum var.Her ay düzenli olarak 250 lira kredi kartı ödemem var.

Mesele ne kadar borcunuzun olduğu değil borcu çevirmek. Dünyanın en zengin şirketlerininde borcu vardır

Faturalarım var sadece. Para olmayınca borç da edinmiyor insan.
Zügürt zügürt takılıyorum işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri