Ne hoş bir başlık :/

Konu sahibi son olarak 4094 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoş geldin, iyi forumlar.

Merhaba, ben forum hunterıyım.
Yaşın, burcun ve eğitim durumun, varsa arabanın modeli, evinin metrekaresi, maaş bordron ve en sevdiğin şarkının ismi çok önemli.
Bu birinci tur sorularından sonra ikinci tura geçeceksiniz.
Onaylıyorsanız 1i, onaylamıyorsanız 2yi tuşlayınız.
Sadece 2 yazarsanız çok kırılıyorum, ama şimdiden canınız sağolsun.
Yaşınız 27den küçükse bu mesajı önemsemeyiniz.

Hoş geldiniz.

Merhaba ,hoşgeldiniz keyifli forumlar dilerim :tatlı:

Merhaba, ben forum hunterıyım.
Yaşın, burcun ve eğitim durumun, varsa arabanın modeli, evinin metrekaresi, maaş bordron ve en sevdiğin şarkının ismi çok önemli.
Bu birinci tur sorularından sonra ikinci tura geçeceksiniz.
Onaylıyorsanız 1i, onaylamıyorsanız 2yi tuşlayınız.
Sadece 2 yazarsanız çok kırılıyorum, ama şimdiden canınız sağolsun.
Yaşınız 27den küçükse bu mesajı önemsemeyiniz.

Hoş geldiniz.

Pek tatlısın. Arayışa devam. Hiç bozma çizgini. Hoş buldum.

Hoş geldiniz!

Foruma girmeden önce bi Şennur hanım teyzenin (nam-ı diğer kamer) elini öpün, sonra da pietà 'nın sınavından geçin. Yoksa asla bir SAL olamazsınız. :no: Hadi bakalım kolay gelsin :D

Enkiyi de pek sevdim sen de sevimli bi şeysin. Önceden bi şey yazınca hemen trip atardı yeni üyeler siz niye öyle değilsiniz lan sevdim sizi ocağa hoşgeldiniz ortaöğretim birimi sende evladım

Ama üye olurken çok garip bir şey oldu hoca. Maile gelen onay kodunu tıklamak için gelen kutusunu açtığımda şok oldum. Bir gece önce üye olmaya çalışırken çok uykum gelmiş ve uyumuştum. Meğer o arada istemdışı ne yaptıysam uykuda üye olmuşum foruma ama onaylamamışım. Uyandığımda üye olmaya çalışırken bi baktım nickim alınmış. Meğer işte ben sersemlikle üyeliği tamamlamışım. Oluyo tabi böyle şekerliklikler.

Ama üye olurken çok garip bir şey oldu hoca. Maile gelen onay kodunu tıklamak için gelen kutusunu açtığımda şok oldum. Bir gece önce üye olmaya çalışırken çok uykum gelmiş ve uyumuştum. Meğer o arada istemdışı ne yaptıysam uykuda üye olmuşum foruma ama onaylamamışım. Uyandığımda üye olmaya çalışırken bi baktım nickim alınmış. Meğer işte ben sersemlikle üyeliği tamamlamışım. Oluyo tabi böyle şekerliklikler.

Ay çok sempatik. Sen kaç yaşındasın peki yavrucum agshdjfkf

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri