Ne durumdasın?

Konu sahibi son olarak 87 gün önce görüldü
Çok şükür Allaha her şey çokzel.

Vertigom gelecek gibi hissediyorum, umarım yanlış histir:emoji_thermometer_face:

Çok geç yatıp çok erken kalktım. Sersem gibiyim.

Boğazlı kazak giymek gibi bir hata yaptım.
BOĞULUYORUM!

valorant oynamıyorum ya sarmıyor beni nedense.
ama call of duty mp oynarsanız katılabilirim.
veya valheim atabiliriz.
Sen
Valheim mi
Dedin?
Bu oyunu ilk çıktığı zamanlar çok oynadım. Tek başıma zor olduğu için bırakmak zorunda kaldım. Uzun soluklu oynayacaksanız oynayalım. Tüm mapi açıp tüm bossları kesme hedefim var. Ama uzun soluklu olur tabii.

@scope bi göz gezdirsene. Valheim yazan birini gördüm bırakmam

Sen
Valheim mi
Dedin?
Bu oyunu ilk çıktığı zamanlar çok oynadım. Tek başıma zor olduğu için bırakmak zorunda kaldım. Uzun soluklu oynayacaksanız oynayalım. Tüm mapi açıp tüm bossları kesme hedefim var. Ama uzun soluklu olur tabii.

oynarsanız oynarım oyun tarzımı öğrendin sorgu sual yok gel oynayalım de yeter :dddd

Sen
Valheim mi
Dedin?

valla ben de aynı durumdayım. oyun çok güzel ama tek başına gerçekten çok zor oluyor. kuzenime aldırdım geçen sıkıldı bıraktı. müthiş chill bir oyun varsaniz girelim çok eğleniriz.

oynarsanız oynarım oyun tarzımı öğrendin sorgu sual yok gel oynayalım de yeter :dddd
Çocuk bak bu iki oldu. Seni yerim. Keyifli oyun ben çok beğenmiştim. bosslara hazırlık için farm yapmak sıkıcı oluyor biraz. Yanlış hatırlamıyorsam maden farmı oluyordu zırhları upgradelemek için falan. Onlarda portallardan geçmiyordu da bir bugı vardı. Dur oynadıkça hatırlarım. Düşük gb bir oyun zaten çabuk iner. Şuanki fiyatı ne bilmiyorum ama

valla ben de aynı durumdayım. oyun çok güzel ama tek başına gerçekten çok zor oluyor. kuzenime aldırdım geçen sıkıldı bıraktı. müthiş chill bir oyun varsaniz girelim çok eğleniriz.
Ben okeyim sıkılmayacaksanız

Çocuk bak bu iki oldu. Seni yerim. Keyifli oyun ben çok beğenmiştim. bosslara hazırlık için farm yapmak sıkıcı oluyor biraz. Yanlış hatırlamıyorsam maden farmı oluyordu zırhları upgradelemek için falan. Onlarda portallardan geçmiyordu da bir bugı vardı. Dur oynadıkça hatırlarım. Düşük gb bir oyun zaten çabuk iner. Şuanki fiyatı ne bilmiyorum ama

Ben okeyim sıkılmayacaksanız
update geldi oyuna. artık portaldan geçmeyen lootları geçirebiliyorsun. daha gelişmiş bir portal eklendi oyuna :D
bu arada oyun 10 buçuk dolar.

Sen
Valheim mi
Dedin?

Ya hayır ya Valo devammmm
Aman ikisi de savaş değil mi zaten

Geri