Ne durumdasın?

Konu sahibi son olarak 87 gün önce görüldü
Sürekli tuvalete gidesi gelmesi bir insanın çok sinir bozucu. Bir düşsün şu taş sabahtan akşama kadar tutucam
Geçmiş olsun siri böbrek taşı mı düşürüyorsun? Sık tuvalete çıkma şekerin yükselmesiyle de ilişkilendirilir...

Geçmiş olsun siri böbrek taşı mı düşürüyorsun? Sık tuvalete çıkma şekerin yükselmesiyle de ilişkilendirilir...
Teşekkür ederim. Yok benimki taş ağrı çekmiyorum şükür başlardaki gibi enfeksiyon yapıyor ondan oluyor

Teşekkür ederim. Yok benimki taş ağrı çekmiyorum şükür başlardaki gibi enfeksiyon yapıyor ondan oluyor
Doktora gittin mi? Kırdırman lazım. Lazerle ameliyat olursan 2 günde çıkartıyorlar. Annem de ameliyat oldu taş yüzünden. Onunki çakılmış kalmış. Ondan ağrı yapmıyordu. Allah şifa versin.

Doktora gittin mi? Kırdırman lazım. Lazerle ameliyat olursan 2 günde çıkartıyorlar. Annem de ameliyat oldu taş yüzünden. Onunki çakılmış kalmış. Ondan ağrı yapmıyordu. Allah şifa versin.
Gittim gittim benim kanalda büyük biraz ama bekle dedi düşmezse kıracak keşke böbrekte olsaydı da lazerle kırsaydı :( ben iki gece ölümlerden ölüm beğendim. Amin tüm şifa bekleyenlere versin inşallah

Sırtüstü uzandım, midem aşırı bulanıyor.

Valla nabiz iyi , tansiyon da yerinde. Sen nasilsin konucum?

Karşımda yengem kuzenim bişeyler konuşuyolar ara ara hıı , eee, hadi yA gibi nidalarla tepki veriyorum
Uykum geldi laannn hadi gidin de zıbarın diye sövüyorum içimden kjkjkjkj

biraz istanbulu gezeyim ya
sonrasına bakarız

iyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

On gundur öyle bir definasyon dönemine girmişim ki öf yani... Hani musabakaya hazirlananlar falan boyledir.Trabzon seyahatimde hemen her gün alacağım binli kalorilerin ön telafisi; Toparlaması daha kolay oluyor sonradan.

bebek gibiyim :=)
olumsuz şeyleri hayatımda tutmuyorum...
Bizim bi müşterimiz var dert anlatmaya başladığında hadi benim işim var diyor ve kalkıyor . Stres , olumsuzluk, dert bunlardan uzak duruyor. Ondan taş gibi hatçe teyzem:p

Saygı ağacı gibiyim nahif derinden ve sessiz çok sıkıcı bu......

Geri