Ne durumdasın?

Konu sahibi son olarak 83 gün önce görüldü
yökdil başvurusu yarın bitiyormuş ama başvuru yapacağımız sistem henüz erişime açılmadı. harbiden başka ülkede yaşayamam. :D

Sana durumunu soruyor meksikada yaşar mısın diye sormuyor:T:

Meksikada yaşayamaz dırumdadır belki anna, lütfen dalga geçme :T:

Kahveye susamış
Lan tchibo yine kahveyi demlemediysen var ya

Çengelköy'de kahvaltı qeyfiiiiii.
En bi sevdiğim semtim. <3
dOXRMZ.jpg

Çınaraltı'na mı gittin yoksa (:

Aç durumdayım, gidiyimde doyuruyum . :S

Kocamı dolandırıp esra erol a çıkıp hakkını arayan ev kadını modundayim:(

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dun benim icin cok onemli bir gundu.
Hakikaten hayatimin yonunu 90 derece degistirecek bir gorusmeye girdim.
(degismeyecegim ama olsun)
Isin komigi hayatimda ilk defa, aldigim universite egitimi isime yaradi.
(Cunku benim calistigim alanda alayli degil okullu iseniz insanlarin alay konusu oluyorsunuz.)
Vakti zamaninda bir hocamiz: "Sinemada diyalog olmamamlidir.
Ancak goruntulerle anlatamadigimiz seylerle karsilasinca dialoga basvurmaliyiz." demisti.
Dun bana "Sinema hakkindaki estetik gorusumu" sorduklarinda bu cumleyi hic degistirmeden soyledim.
(Hos, yalan sayilmaz benim benimsedigim bir gorustur.)
Beni mulakata alan insanlar, ben yaslarda (cunku daha deneyimli ve yas almis birini tercih ettiklerini belirtmislerdi)
surekli gulerek konusan ve eline koluna sahip olamayan birinden akli basinda sozler cikmasini pek beklemiyorlardi.
Cumlelerimin arasina "crescendo" "Sinema etigi" (Oyle bir seyin varligina inanmiyorum)
gibi kelimelerde kullanarak sanki ne dedigim hakkinda bir fikrim varmis gibi konustum.Beni dinleyenlerin hosuna gitti.
Ozetle dun basarili bir mulakat gecirdim ve bunu universitede aldigim teorik egitime borcluyum.
Beni egiten ve bu zamana kadar dalga gectigim ogretim gorevlilerinden simdi ozur diliyorum ve onlara tesekkur ediyorum.

Saçıma hemen sigara kokusu siniyor ve bununla uyuyamam, höf.

az kalsın buraya yazıyordum. konunun içindeki tarihleri görünce çöplükte gezindiğimi fark ettim. o kadar mesaj siliniyor, bu gereksiz konu niye silinmemiş de çöpe taşınmış, şimdi de bu takıldı aklıma.

aman bana ne? deli gibi yağıyor burada, çok güzel.: )

sql in yeni arayüzü yüzünden ders programımı ss alamadım. Hazır uyuyamıyorken onu oluşturmakla uğraşıyorum bu excell imsi uygulamada. Excell in gözünü seveyim

Doğum günüme 1 gün kaldı diye hem üzgünüm hemde ne hediyeler gelecek diye meraklı.
Duygu karmaşası yaşıyorum :bekle

e-devlet kapısının yanına çöktüm ağlıyorum ben geldim lütfen açar mısınız?:'((

Geri