Ne durumdasın?

Konu sahibi son olarak 83 gün önce görüldü
ay çok kötü durumdayım telefonum bozuldu açamıyorum. günü -385 puanla kapatıyorum. ay açılmıyo. :'(

Yazıları zor okuyorum. Bulanık olmuş ekran(lar).

26170012_1191267231005271_263438346969644033_n.jpg

evet. ne durumdayiz bakalim. her zaman foruma neseli giren ben, hatta neselenmeye gelen ben, bakalim ne haldeyim. aslinda yeni bir sey olmamakla birlikte, bazen siddeti yukselince forumda da filtreleyemiyorum.

dertleselim biraz. 1 saat once bir sorun oldu. siddeti yuksekti. uzuntudeyim. ruhum sanki kibrit kutusunun içine sıkışmış. sayfadan gozumu cevirsem hemen dalıyorum. bu son 1-2 haftadir yine var. gozlerim oyle bir daliyor ki, bir sure sonra dayanılmaz bir ağrı basliyor ve o agrinin siddeti beni kendime getirip uyandiriyor. ellerim titriyor. midemde kramplar. oyle sıkıntı ki hiçbir seyle avunamiyorum.

yoruldum dememe inadindan daha ne kadar kacabilirim bilmiyorum. devam ediyorum.

Hani cok hareket edersin ertesi gun hamladigindan her yerin agrir ya ? Heh iste ona benzer ama tam olarak o degil.

tsubasa'dan başka capon futbolcu var mı diye baktım varmış. çok şaşkınım. ben yoktur diye düşünmüştüm. :nopsrn:

Hiçbir şey yapmama durumları. :T:

başımın ağrısı geçti, ne güzel bir his.

Bir davara laf anlatmaya calisiyorum.

Akşamın 10'unda işten eve dönerken, telefon geliyor ve ajanstaki ufaklık "öyle bir lüksümüz yok, yarın yedi projenin de yetişmesi lazım" diye bizim patrona ağlıyor. Otobüsten inip, yolun karşısındaki duraktan gerisin geri ofise dönüyorsun. Ben anlatamıyorum bu insanlara derdimi. Yarın istifa etmezsem daha da etmem. Sezona iki hafta kala seasonal presentation çektirilmez.

Geri