Ne durumdasın?

Konu sahibi son olarak 80 gün önce görüldü
Bi tane çekmek isterken sekiz tane çıkan ıslak mendil gibiyim. Süprizci ama zarar eden.

Olağanüstü öfkeliyim fakat sakinim de, sinirim bozuk sanırım fdsjhdk
Yoksa deliriyor muyum? Fakat zaten deli idim.

Ödev yapmam lazım, ders çalışmam lazım. :(

hqdefault-1.jpg

Okuyo musun, kaça gidiyorsun?

acayip sinirlendim sabah olsa da kahvaltı yapsak yaa sinirim ancak öyle geçer.

Yazıcıyla yazıcı olma, bırak onun ayıbı olsun. :p

giphy.gif

bu akşam sen hariç herkesin yalan olduğunu anladım yaa<3 özellikle de İÇ OĞLANI'NIN. demin bi arkadaşım da diyo ki "bi şeyleri yanlış yapıyosun ama neyi bilmiyorum"
vay üstatt bu nasıl tespit dkfksklfds

bu akşam sen hariç herkesin yalan olduğunu anladım yaa<3 özellikle de İÇ OĞLANI'NIN. demin bi arkadaşım da diyo ki "bi şeyleri yanlış yapıyosun ama neyi bilmiyorum"
vay üstatt bu nasıl tespit dkfksklfds

İyi gün dostuymuş o vefasızlar. Elinin hamuruyla erkek işine karışma da diyebilirlerdi. :p Bu arada çok iyi kavanoz açarım, perde takarım, altı temizleneceği vakit kanepe, baza falan kaldırabilirim, bozuk ev aletlerini biraz daha bozarım, daha tamir edemiyorum. :p Yazıcı da kurarım, nüfus cüzdanlarının önlü arkalı fotokopisini çekmek ve Beşiktaş evlendirme dairesinden randevu almak şartıyla tabi. :p

İyi gün dostuymuş o vefasızlar. Elinin hamuruyla erkek işine karışma da diyebilirlerdi. :p Bu arada çok iyi kavanoz açarım, perde takarım, altı temizleneceği vakit kanepe, baza falan kaldırabilirim, bozuk ev aletlerini biraz daha bozarım, daha tamir edemiyorum. :p Yazıcı da kurarım, nüfus cüzdanlarının önlü arkalı fotokopisini çekmek ve Beşiktaş evlendirme dairesinden randevu almak şartıyla tabi. :p

hadi bana gelinlik bakalım o zaman. :p

Keçi rasyonu yapmayı ertelemek için oyunlara sardım
Nefret geldi samandan arpadan

sen bilirsin. xd yürü git yat o zaman sabah erken kalkmıyo musun? çok oyaladım bugün seni. :p

Geri