Ne durumdasın?

Konu sahibi son olarak 85 gün önce görüldü
metrobüsün en arkasındaki üçlü koltukta iki şişko teyzeyle oturmaya çalışıyorum köşeye sıkıştım. bu kadar çok ekmek yerseniz böyle olur ayh nefesim daraldı ayhhh.

çok yorgunum. balkona geçtim ayaklarımı uzattım, çayımı içtim. hepsi geçti.

aşağıda bir kız bir oğlan oynuyordu. teyzenin biri onların görüş alanı dışında halı silkelemeye başladı. elindeki sopayla halıya vurdukça çocuklardan kız olan ellerini kaldırdı havaya, olduğu yerde durdu. ufaklık ateş edildiğini sandı herhalde. ah be teyzem, daha yavaş vuramaz mıydın? korkuttun çocuğu..

Keyifli.

Istiyorum ki bu iki hafta guzel gecsin.

Evrene verdik enerjiyi.

IP 68 olduğun öğrendim, şaşkınlık içerisindeyim şuan :T:

90lar-2000ler türk dizileri jenerik mix videosu izledim, huzur doldum yeminle. amcamlar henüz taşınmamışken altlı üstlü oturduğumuz, dedemin henüz hayatta olduğu, şimdi geçmişe bakınca hayatımın en mutlu dönemi olduğunu düşündüğüm 2000lerin başına, jansetli ayrılsak da beraberiz yıllarına uçtum. jansetli ayrılsak da beraberiz bambaşkaydı bambaşka. ayh neler neler vardı yaa. tatlı hayat, kaygısızlar, baskül ailesi, bugün mizah anlayışıma etki ettiğine çok inandığım beşik kertmesi:D, semtimizde çekilen hayat bilgisi, ilk aşklarımdan biri olan cem davranlı ruhsar. :p diğer aşklarım da kültigin ve güven pazarlama halleriyle kalbimi çalan şoray uzun ile serseri okan yalabık'tı. dizilerin birini diğerinden ayıramıyorum valla. bak bücür cadı'yı hiç sevmezdim ama. varoş bir diziydi.

Kaçak maç yayınında arabesk çalıyor, dertlendim. jsdlkjd

bazı insanlar hep aynı, yerinde saymanın da ayrı bir güzelliği var demek ki ;p

la casa de papel izlerken birkaç ispanyolca kelime öğrendim. inş bu diziyle ispanyolcayı sökeceğim. xd

porque: neden
tranquilo: sakin ol
porfavor: lütfen - bunu biliyodum-
si: evet bunu da biliyoduk o kadar eşek değiliz yani.
nueve: dokuz -bunu da nueve reinas'tan biliyodum-
vee malo: kötü. bu en sevdiğim kelime, şarkısı da var çok güzel. :')

Boynuma kolonyali karabiber sardim, entellektuel bi sekilde yaniyorum xd

Devrilmeye hazir ve nazir

geçmişteki acı günlerimi hatırladım birden bak hoşlandığım çocuğun manito yaptığını öğrendiğim gün yemekhanede irmik helvası çıkmıştı. kendi cenaze helvasını yiyen ilk ve tek insan olabilirim.

Yarım saat önce diş çektirdim ağrım var biraz, yine gitti bir diş tüh. :lls:

Geri