Ne durumdasın?

Konu sahibi son olarak 86 gün önce görüldü
Yanimdakiler bana bakarak fisildasiyo gibi .d

Isyerindeki yogunluk beni yildiramaaaaz. Asla stress eylemem, asla. Erkenden yaslanmak, sac dokulme ve cirkinlesmeye hayir. Herkes chill out *rasta emoji*

Bugün 6 tüp kan verdim, hematoloji ve jinekoloji doktorları el ele verip pusu kurdular bana.. O kadar da dedim sağ kolumdan alın diye ama dinletemedim.. Sol kolum artık benimle değil, resmen bağımsızlığını ilan etti.. Ve ben solağım ah neler çekiyorum şuan.. :uzgun:

Sütlü kahvemi höpürdetiyorum.

Yorganın içindeyim, aslında ben daha bir yorganım sanki.

Dökecek kurt murt kalmadı. Son dakikada kendimii toparlamasaydım göz değdi diyecektim. Ayacıklarımın ezasına geldi sıra. Pistte çıkarsam inmem dedim ve inmedim. Hiç kol yormadım :sırıt:

Sen bana yangın ol efendim, ben sana rüzgarr.

Dökecek kurt kurt kalmadı. Son dakikada kendimii toparlamasaydım göz değdi diyecektim. Ayacıklarımın ezasına geldi sıra. Pistte çıkarsam inmem dedim ve inmedim. Hiç kol yormadım :sırıt:

Sen bana yangın ol efendim, ben sana rüzgarr.

Sen kurtlarını dökerken bizim yakışıklıyı sırtından vurdular :(

Sen kurtlarını dökerken bizim yakışıklıyı sırtından vurdular :(

Neeee?????

Dizimi izleyemedim evet. Sakin dinlenmiş kafa ile izleyeceğim gecemin ilerleyen saatlerinde. Arkadaşlarım ara ara özet geçti lâkin bendeniz o hengamede yakışıklıya kulak veremedim tatlıı. :*****

Şuan meraklı. D

twitter'da herkes tanıdığı bi burcu yorumlasın tivitine tüm burçlar hakkında uzun uzun tanımlar yapılırken birisi benim burcum için "aslan burcu = o.. çocuğu" yazmış. normal oturuyom evimde kime naapmışım ya valla evimde otururken durduk yere küfür yemiş durumdayım. ahaha, harika.

Geri