Ne durumdasın?

Konu sahibi son olarak 83 gün önce görüldü
Kombiyi 3'e kökledim ama ev hala soğuk üşüyoruz reis..

İç Oğlanının bir öneceki sayfadaki postuna çok güldüm :D

Ben brokoliyi fazla haşlamış gibiyim.

sağı solu kırmak geçiyor içimden ama dışımdaki sakin, alçakgönüllü, güleryüzlü, melek gibi insan buna engel oluyor.

ve ben içimdekini yine bastırıyorum, çünkü kırıp dökmeden de sakinleşmenin bir yolunu bulabileceğimi biliyorum.

insanlar nasıl evleniyo anlamıyorum ya insanlardan sıkılmıyo musunuz djfgjd

Huf varil gibi olmak istemiyorum. Onu mu yesem, bunu mu yesem, ay pizza mı sipariş versem, yoksa kendim mi bi şeyler hazırlasam diyorum sonra eriniyorum.
En iyisi bi kahve yapayım.

Brokoli süper gidiyor efem. Ben de bir kahve yapayım. Çıldırcam yoksa.

Aaa çok kötü. :( kız nutellasız depresyon mu geçer. Kaşık kaşık yiycen. Ayy çok üzüldüm şu anda gidip nutella mı yesem? Haha benim depresyon yiyeceğim, bak aklıma getirdin sağol. Tost ekmeğine nutellayı bol bol sürüp, içine muz dilimleyip sonra tosta basıyorum. Hemen yapayım hemen. Çok güzel fikir verdin hihi.

Ahahahahahaha çıldırıyorum şu an. Çok acımasızsınız ama benim için de yeyin iç oğlanı bey. Ben burda kuru kahve, onu da çok içince alerji, ohoo...

Yerim hanımefendiciğim ne demek kdjddhd
Ayol alerjin olmayan ne var? Neyle besleniyorsun? A aa malumat gibisin aynı. :( kendisi alerjisini öğrendiği zaman onu yeme bunu yeme, 1 ayda 8 kilo verdi. Şimdi zargana gibi. :(

Ben hala şüşkoyum benim çok güzel olan şeyler dışında bir şeye alerjim yok galiba. Ben acılar çekeyim şu köşede brokoli güzel hem :( mis :(

bazen deniz seki'ye sarılıp ağlamak istiyorum. ahsajsk

Sinirini bi' koca tencere brokoliden ve midesinden çıkarmış gibiyim. Tam tarif.

Aykut'u bekliyorum cikacaz. Bugun TRT kasacak.

bugün kendimi niyeyse çok güzel hissediyorum iyi günümdeyim heralde. foti çekineyim boşa gitmesin xddd

Geri