Ne demiş Nietzsche’

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
“Yaşam’Harcanan emeğe değmez.”
Bunu çok az kişi bilir.

“Yaşam’Harcanan emeğe değmez.”
Bunu çok az kişi bilir.

Nasil ya, ibadet edicez kulluk gorevlerimizi yerine getiricez, rabbim bize bir omur bicmis ise onu en ehli sunnet sekil de gunahi ile sevabi ile elimizden geldigince....
Sende bir sey soylesene @ismail89
Ne dio ya bu!

Nasil ya, ibadet edicez kulluk gorevlerimizi yerine getiricez, rabbim bize bir omur bicmis ise onu en ehli sunnet sekil de gunahi ile sevabi ile elimizden geldigince....
Sende bir sey soylesene @ismail89
Ne dio ya bu!
Kim görmüş ki cenneti cehennemi ?kimsenin bilmediği,görmediği şeyi özlenmeye değer mi

Kim görmüş ki cenneti cehennemi ?kimsenin bilmediği,görmediği şeyi özlenmeye değer mi
Yaziklar olsun sana be, sana hic bir sey demiyorum!
Gormeden iman edeceksin, gayb'a iman eder bir musluman!
Biri gorup anlatsa cennet ve cehennemi kendin gormeden nasil inanicaksin zaten yezid!
Bilmezmisin muhammed ayi ikiye boldude yine de inanmayip sihirbazlikla sucladilar.
Sende onlardansin hemi!

Dünyada en zengin ülkede yaşıyor ve bunalım geçiriyor. Oysa mutlu olması gerekirdi.

Yaziklar olsun sana be, sana hic bir sey demiyorum!
Gormeden iman edeceksin, gayb'a iman eder bir musluman!
Biri gorup anlatsa cennet ve cehennemi kendin gormeden nasil inanicaksin zaten yezid!
Bilmezmisin muhammed ayi ikiye boldude yine de inanmayip sihirbazlikla sucladilar.
Sende onlardansin hemi!
Xastır senin iman yavrum kim karışır sana benim allah senin olsun

Beni karşıdan çekme yandan çek" demiştir ve fotoğrafçılık camiasında yandan fotoğrafa niçe pozu derler.

Geri