Ne çöpe atabildiğiniz ne de unutabildiğiniz bir şey var.

Konu sahibi son olarak 1416 gün önce görüldü
Böyle bir şeyi ne yapardınız?

Çok var, hiçbir şeyi çöpe atmam ve asla unutmam.

yaşanmışlıkların çoğu çöp
baktın atamıyorsun unutacaksın
takmayacaksın bana takılacaksın

Hediye ederdim .P

yine nesnelerde kendini aramak temalı "lgdk" dedirten bir gönderi.

Benim böyle kafa bazen bi atıyor evde fazlalığını hissettiğim ne var ne yoksa çöp poşetine 3’lük atıyorum. Iskaladıklarımı yerden alıp smaç yapıyorum.

Hatıraları atmam. Ne kadar gereksiz olsalar da, birinin hatırlatırlar her zaman. Kim olduğunu artık unutmuşsam bile, bir hatırı var her zaman.

anılara saygım sıfır(0) ya. her seyi atabilirim, terapi gibi

Anılara saygım çok ama arafta kalmıyorum. Bir fotoğraf makinesini, içindeki, kız arkadaşımla olan fotoğraflarla birlikte emekli ettim ve saklıyorum ama bakmıyorum da. Muhtemelen hiçbir zaman atmayacağım ve bakmayacağım.

Tereddütsüz attığım şerlerin sayısı hayli fazla. Ayrımı süreç doğuruyor.

Yengem, yani dayımın eşi. Çocukluğumun son, gençliğimin ilk dönemi boyunca bizim alt dairemizde yaşadı. Annemden sonra üzerimde en çok emeği olan kadındır. Oğlu kadar severdi beni. Geçtiğimiz yıl vefat etti ve hala telefon numarası listemde durur. Silmeye yeltendim bir kaç kez elim gitmedi. Sanki arasam telefonu açacakmış gibi bir kandırmaca yaşarım hep o numarayı görünce ve seviyorum bu kandırmacayı.

Çocukluğumdan kalan babamın hediye ettiği bir oyuncağım var. Baya eski olmasına atmaya kıyamıyorum.

hiçbir şeyi unutmam ama hatırlamamda

Geri