Ne arkadaş kalmak ne sevgili olmak

Konu sahibi son olarak 3071 gün önce görüldü
2 tarafında ilişkisi varsa , yada arefesindeyseler , laf sokma amaçlı söylenen "sevgilin nabıo" lar yada
senin gibi odun erife nasıl dayansınlar / senin gibi kızın dırdırı çekilirmi adama acıyorumlar havada uçuşur.
Bu durum bir çok romantik komedi senaristlerinede referans ve ekmek kapısı olmuştur.

Baslamamis iliskinin en guzel evresi olabilir bence, tatli tatli atismalar, laf atmalar .p

Öyle bir duvar örüyorum ki, ne arkadaslik ne flörtlülük falan. Gördüğü yerde benden kaçar oluyorlar. Ee bu da üzüyor tabi, yani birazcık :nee:

kız kısmıynan erkek arkadaş olamaz yobaz mısınız ak

kız kabul etmemiş işte
zorlama

böyle boktan bir şey. ben hiç hoşlanmıyorum belirsizlikten. kaşıntı yapıyor bende.

devil beside you dizisinin intro muzigi>>>
rainie yang - ai mei
(google > rainie yang ai mei lyrics translate)

iste aklima direkt "devil beside you" dizisi geldi ve daha nice, bu konularda olan diziler/filmler var. veya.... tecrubeleriniz. yalniz bunlar ergen isleri, haberiniz olsun. akli basinda olgun insan boyle seylerle oyalanmaz ve cikmazlara girmez. duygularinda ve hissettiklerinde net olur. ergen drami diyip gecelim.

@Klaus yine kusmuşsun da ben konuyu okumadan başlığa göre yorumlayıp cevap vermişim sjsjs

Geri