Ne açık ne de kapalı giyinmenin zorlukları.. Tavsiyelerinizi bekliyorum

Konu sahibi son olarak 2869 gün önce görüldü
Arkadaşlar merhaba :cicek: Benim sizlere konuşmak istediğim bir durum var, yardımcı olursanız çok sevinirim. Ben 22 yaşımdayım giyim tarzı olarak ne açık ne de kapalı giyinmeyi tercih ediyorum. Biraz daha açıklamak gerekirse fakir kollu üstler, midi boy etekler giyiyorum. Pantolon giyersem üst giysimin kalçalarımı örtmesine dikkat ediyorum. Sorunum şu; normal bir mağazaya girdiğimde çok açık kıyafetler oluyor, bir tesettür mağazasında ise çok kapalı kıyafetler. Normal bir mağazadan bir şeyler alacak olsam üzerinde oynamak zorunda kalıyorum, ya yakasını kapatmam ya içine bir şey giymem gerekiyor, tesettür mağazasından alsam da çok kapalı, benim üzerimde çok tuhaf duruyor. Mesela başım açık fakat dizime kadar tunik giymiş oluyorum. Haliyle insanlar neden kapanmıyorsun diye soruyorlar. Ben çok açık giyinmeyi tercih etmiyorum fakat bir kapalı gibi de görünmek istemiyorum. :hhhhhh:

1- Sizin de benim gibi giyinen tanıdıklarınız var mı, ya da siz de benim gibi misiniz?

2- Eğer varsa sizin ya da tanıdıklarınızın, bana tavsiye edebileceğiniz bir mağaza var mı? Çok teşekkür ederim :kaalp:

ortada kalan insanların hali çok zor bide bidoksanlık adamların o yüzden terzi dükkanı açıp zengin olmaya karar verdim

Yaf inşallah ciddi soruyorsundur çünkü ciddi cevap vereceğim. Tesettür giyim mağazalarından almanı tavsiye etmem çünkü dediğin gibi hem çok pahalı, hem çok abartılı ve spor giyinen genç kesime hitap etmiyor. Biraz daha yaşını almış hanımlar tercih ediyor tesettür mağazalarını.

Kaldı ki artık modanın yönü daha rahat. Bol ve , salaş kıyafetler çoğunlukta. Mesela hafif bol bilekte biten pantolonlar var ya onların üzerine kısa kol salaş bir t-shirt tam senin istediğin gibi bir şey bence. Bunları da pek çok yerde bulabilirsin.

Bana gelince Mango ve Zara bu ikisi benim çok sevdiğim iki yer. Stradavarius vs. olabilir. Kaldı ki dediğim şeyler her butikte bulunabilir.
Bak inşallah troll değildir. Oturup paragraf yazdım sana.

ü ş e n m e d i m bir sakıncası mı var h a f ı z :T:

Bide yanlis yonlendirmis. Bence ferace alsin. Cok modaymis :aeg:

Git burdan lanem çocuk bir şey sormuş cevapladım hani nerede kaldı sizin yardımseverliğiniz efendime söylim şeyliğiniz

G i t b ur dan ya.
Kına gecesine gitse tuvalet alırdı belki, bak bakim oraya "kına gecesine gidiyorum" ibaresi geçiyor mu?

Bir 657li olarak yine üst yazı gibi konuşmaya başladım

bunlar hep size kapitalizmin oyunu kına gece diye aldırıyorlar bi kere giyip gardolabın en ücra köşesine atıyorsunuz.gardolabı b i l d i n m i?kar dolabıda olabilir

Bence de k ı n a gecesi çok gereksiz
Kına gecesi yapmamalıyız kızlar

Boşver sana bir şey olmasın
Hadi sessizce dağılalım

Merhaba, yok ne trolü acayip muzdaribim :) Çoook teşekkür ederim ilginiz ve cevabınız için... Benim gibi tanıdıklarınız var mı peki etrafınızda? :) Onlar da zorlanıyorlar mı ben gibi?

Allah baska dert vermesin.

Benimde karşıma sürekli böyle kıyafetler çıkıyor, şans işte

Geri