nazın tribe evrilmesi

🕒 Konu sahibi 20 saat önce aktifti
açkta duran yemek bozlr bu tepkmenn insana uyarlnmış hali, giderlmyen naz trip olark tepki vrr

naz karşı tarafa yapılan cilvedir bu gizli ama 2 tarafında sonunu bildiği
bir , gizliden süzüşerek anlaşmaktır bazı şeyleri yapıcanı ama ağırdan alınması gerektiğini göstermektir

trip ise bilinçli olarak süründürmektir karşı tarafın zaafını kendisine karşı kullanmaktır(kız&erkek) farketmez , naza göre daha kendini korumacı yerine göre kendini düşünen egoizm dolu eylemlerin bütünüdür çoğuzaman , ayrıca karşı tarafı dize getirmek ve hükmetmek içinde kullanılır naz yapıcak kadar masum olmadı için

tripp herzaman kazanıcaktır çağımızın en akıllı yöntemidir

bkz:yok anacım bu erkekler tripp atınca dize gelio 2 öpmüyorum hemen kuzu....

lale devrinde yere mendilini atıp fesli adamlara bırakıp seke seke kaçarlarmış ya dilberler o naz işte

sonra evrilmiş modern günümüzde tribe dönüşmüş erkeklerede bulaşmış onlarda yapıolarmış

kafasına bişi atıp sonrada öldürene kadar özrünü kabul etmemek olarak tribe evrilmiş

Tırtılın kozasından çıkıp kelebeğe dönüşmesi
tribin ömrü de kelebek kadar olsun mümkünse

O nasıl oluyormuş ya hu

lale devrinde yere mendilini atıp fesli adamlara bırakıp seke seke kaçarlarmış ya dilberler o naz işte

sonra evrilmiş modern günümüzde tribe dönüşmüş erkeklerede bulaşmış onlarda yapıolarmış

Yapılan nazı karşı taraf umursamamıştır. En geçerli sebep bu olmalı.

naz kim???? sbnsdsdfj
aynı şey işte ya amaannn :p

uyuzlaşma aşamalarına geçilmesi:P
sevilenin her tribi çekilir yahu

Hiç çekemem akıllıca gelmiyor bana.
Öyle biri de değil neyse ki xd

Tuncay Tuana senin kadar trip yapmıyor demişti bana. :D

Salakca birsey oluyor .p

Sallayin .p

Naz tribin su katılmamış halidir. Eşeğin bi tarafına su kaçınca tribe dönüyor haliyle

Geri