Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Değil mi ki cemreler havaya, suya ve toprağa düştüğü kadar ruhumuza da değmektedir.Ve değil mi ki bahar bir yığın hatıranın ayrıntısında ruha dair bir hikayedir.
Nazan Bekiroğlu
Hiçbir şeyi görmezden gelemedim. Niyet etsem bile hiçbir şeyin üstünden geçip gidemedim. Neye dokunduysam bir parçam kaldı onda. Tamamını hatmettim, ne dokunduysa bana. Didik didik etmek benim âdetimdi.
“Yanmakta derman” filân da bulmadı benim gönlüm.
Ne kaçtığımdan kurtuldum ne koştuğum buldu beni...
Nazan Bekiroğlu
Yüzüne bir dünya çilesi çökmüş olsa da , hâlâ kulağının arkasında bir ırmak çiçeği , gözlerinin arkasında uzak uçurumlar vardı.
Ve bedeni hâlâ cennetten sökülmüş bir fidandı...
Başta dönüp koşan nice bilgiler, nice hünerler vardır ki, insan onunla baş olmak isterse, baş elden gider. Başının gitmesini istemiyorsan ayak ol.
Mevlânâ Hazretleri