Nasuh Mahruki tutuklandı

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı iki tweet nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan Nasuh Mahruki, tutuklamaya sevk edildiğini açıkladı. Nasuh Mahruki çıkarıldığı nöbetçi mahkemede tutuklandı.​

AKUT'un (Arama Kurtarma Derneği) kurucusu Nasuh Mahruki sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

“Dün Savcı belli oldu, bu sabah Savcılığa geldim ve ifade verdim. Gayet iyi geçti görüşme ancak tutuklanmaya sevk edildim. Hakimin karşısına çıkmayı bekliyorum.

Hukukun Üstünlüğü Endeksinde 173 ülke arasında 148. ülke, 45 Avrupa ülkesi içindeyse sondan ikinci ülke ve Seçim Dürüstlüğü Endeksinde 165 ülke arasında 123. ülke seviyesine düşürülen canım Türkiyem’den hukuk manzaraları.”

Laikçi tayfa başa geldiğinde bi 20 senede bu siyasal islamcı hırsızları ve avanelerinin dava haberlerini görmekten usanacağız.iki tarafın birbirine olan kini düşmanlığı bitmez

Gezi parkı olaylarında gazdan yanan gözümüze limon sıkan adamın düştüğü duruma bak.

Laikçi tayfa başa geldiğinde bi 20 senede bu siyasal islamcı hırsızları ve avanelerinin dava haberlerini görmekten usanacağız.iki tarafın birbirine olan kini düşmanlığı bitmez

ve temelde ikisinin de birbirinden pek farkı yok maalesef.
Hükümet değiştiğinde bahar gelecek zannediyorlar ama hayır, ayni düzen lacivert tonda devam edecek sadece, senin örnek verdiğin şekil ile.
Her şeyden önce zihniyet değişmeli.

ve temelde ikisinin de birbirinden pek farkı yok maalesef.
Hükümet değiştiğinde bahar gelecek zannediyorlar ama hayır, ayni düzen lacivert tonda devam edecek sadece, senin örnek verdiğin şekil ile.
Her şeyden önce zihniyet değişmeli.
Ben intikam almasından yanayım!kimsenin yaptığı yanına kar kalmamalı..ama kitle çok büyük neredeyse ülkenin yarısını kapsıyor.Siyasal islamcılar desteğini bu kitleden alıyor onlarda razı bu durumdan.Toplumun çoğunluğu mevcut sistemin düşmanı cumhuriyet ve Atatürk ilkelerine karşı,Bu eğitimle aşınmasa daha bu ülkede FETÖ’ler bitmez..

Geri