Nasıl Tablet Almalıyım?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Arkadaşlar, tablet almak istiyorum. Marka, model, özellik olarak yardım edebilecekler var mı?

Ya ben reklamda bi tane görmüştüm beğenmiştim estetik olarak hoş duruyordu. Samsung marka kalemi falan da var ama ic özellikler nasıl bilemedim.

valla ben ipad 3 aldım Themis özelliklerinden anlamam ama mükemmel bir alet ve her işimi rahatlıkla görebiliyorumarkadaşım Samsung Galaxy Note 10.1 aldı o baktı ipad in daha iyi oldugunu söyledi bide Asus nexus 7 var oda fena değilmiş öyle duymuştum

Ben de bugun netbook aldim tabletede niyetim vardi da office sikintiliymis word fln onda.bilgin olsun.

valla ben ipad 3 aldım Themis özelliklerinden anlamam ama mükemmel bir alet ve her işimi rahatlıkla görebiliyorumarkadaşım Samsung Galaxy Note 10.1 aldı o baktı ipad in daha iyi oldugunu söyledi bide Asus nexus 7 var oda fena değilmiş öyle duymuştum

Him, ya tablet hakkında pek fikrim yok. Kötü bir şey almak istemiyorum. Almışken iyisi olsun.

Themis ne alırsan al ama 10.1" den kücük olsun tutması cok zor tabi dısarda kullanma fikrin varsa tasıması da zor oluyor çantama sığmıyor benim :D Şimdiden hayırlı olsun alırsan :cici:

Benimde markasiz tabletim var hic memnun degilim nedeni dogru duzgun calismiyor devamli browser kapaniyor sana tavsiyem sony nin yeni tabletlerine bakman

Geri