Nasıl sıçmalıyız

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Ulan sıçmayı dahi doğru bilmiyormuşum ama şimdi öğrendim aghalkshgaljds

Ben de espiri yapmak isterdim fakat islam boyle bir adabi icinde barindiran bir din.

Ben de espiri yapmak isterdim fakat islam boyle bir adabi icinde barindiran bir din.
Ikınma ile intrakranial ve intraabdominal basınç artar.
Bir elle baş, bir elle kasık desteklenerek olabilecek fıtık ve beyin kanamasından korunmuş oluruz. Dikkat edersen sol kasık destekleniyor. Çünkü inen kolon ve sigmoid o tarfta.

Gayet bilimsel.

Din bilim dışı değildir. Aksine anatomi bilendir. Barekallah.

Güleriz ağlanacak halimize değil mi? Gulunecek veya alay edilecek bir durum göremedim. Siyerde sahabeye bundan bahsedildiğini, peygamberin bizzat tarif ettiğini görürüz. Bu insani bir durum. Klozete oturmaktansa bu çok daha sağlıklı. İnsanların nasıl sıçtığına bizzat şahit olmaya ihtiyaç yok. Türkiye'nin bir çok umum tuvaletinde, cafe ve restoranlarda, tüm seviye okul tuvaletlerinde, camilerde vesaire insanımızın ayakta işediğini, klozetin kapağının ne işe yaradığını bilmediğini, taharet almaktan bihaber, pisliğini bırakıp gitmeden utanmayan kocaman bir ülkeden bahsediyoruz. Yani bizler veya öğretmenler veya hocalar çocuklarımıza tuvalet adabını ve temizliği öğretmeyecek miyiz? Götü boklu bir millet olmaya çok meraklıydık yıllarca. Gerçeklerimizi kabul edelim. Bazen melnura hak vermiyor değilim. Şu var, tek derdimiz bu mu, daha önemli konulara yoğunlaşmamız lazım kafasında değilim. Bu basit konuları halledemeyen gerisini hiç halledemez.

Ikınma ile intrakranial ve intraabdominal basınç artar.
Bir elle baş, bir elle kasık desteklenerek olabilecek fıtık ve beyin kanamasından korunmuş oluruz. Dikkat edersen sol kasık destekleniyor. Çünkü inen kolon ve sigmoid o tarfta.

Gayet bilimsel.

Din bilim dışı değildir. Aksine anatomi bilendir. Barekallah.
allah-akbar-e90w7c.jpg

Askerlik hatıralarım uyandı birden.
Tatbikata gittik, Çadır kurduk, sonra o iş aklımıza geldi.
Nereye gideceğiz?
Başçavuşumuz çukur kazın dedi. Ya gece karanlıkta içine düşersek? Düşmeyin dedi.
Çukur bir de açıkta. Herkes görür işimizi yaparken.
Çoğumuz tuttuk.

Canınız sıkıldıysa gidin Forum oyunları oynayın kardeşim sapıttınız iyice

• Alkış
Tepkiler: ne
@Nyctophilia bu pluto kova ve uranus ikizler etkisi mi canim?
Eski bilgilerle Aydinlanma dönemi.

Doktor az degilsin he.
Önce polarizasyon yaratip, ardindan bilimle bagdastiriyorsun.

@Xasthur eski yasaminda din alimiydin zahar.

@Nyctophilia bu pluto kova ve uranus ikizler etkisi mi canim?
Eski bilgilerle Aydinlanma dönemi.

Doktor az degilsin he.
Önce polarizasyon yaratip, ardindan bilimle bagdastiriyorsun.

@Xasthur eski yasaminda din alimiydin zahar.

Önemli virolojik bi devrim bekliyorum. HIV'in net tedavisi gibi ki Plutonik bi hastalik.
Bi önceki Pluyo Kova transitinde Aşı bulunmustu,Virus tanimlanmisti.
Konuyla alakalı insan sindirim sistemi fizyolojisini detayli bilmiyorum doktor dogru fizyolojik bilgi ile soslayip trollemis de olabilir :d

Önemli virolojik bi devrim bekliyorum. HIV'in net tedavisi gibi ki Plutonik bi hastalik.
Bi önceki Pluyo Kova transitinde Aşı bulunmustu,Virus tanimlanmisti.
Konuyla alakalı insan sindirim sistemi fizyolojisini detayli bilmiyorum doktor dogru fizyolojik bilgi ile soslayip trollemis de olabilir :d
Daha cok aydinlanacagiz ciceğim.
Pluto kova toplumsal bir süreç.
Doktor Nevzat Tarhan in replikasyonu gibi :cici:

Geri