climax
Elmas Üye
-
-
-
-
-
Doğru sıçma şekli. Öğrenelim öğretelim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ikınma ile intrakranial ve intraabdominal basınç artar.Ben de espiri yapmak isterdim fakat islam boyle bir adabi icinde barindiran bir din.
![]()
Tuvalet adabı - Dinimiz İslam
Sual: Tuvalet adabı nelerdir? CEVAP 1- Tuvalete girerken Euzü Besmele çekilip, (Allahümme innî eûzü bike minel hubsi vel habâis) duası okunur. 2- Tuvalete girerken elinde, Allahü teâlânın ismi ve Kur'an-ı kerim yazılı bir şey bulunmamalı. Cepte veya kapalı olursa mahzuru olmaz. Boynunda Allah...m.dinimizislam.com
Istemsizce bu geliyor gozumun onune :d
Ikınma ile intrakranial ve intraabdominal basınç artar.
Bir elle baş, bir elle kasık desteklenerek olabilecek fıtık ve beyin kanamasından korunmuş oluruz. Dikkat edersen sol kasık destekleniyor. Çünkü inen kolon ve sigmoid o tarfta.
Gayet bilimsel.
Din bilim dışı değildir. Aksine anatomi bilendir. Barekallah.

@Nyctophilia bu pluto kova ve uranus ikizler etkisi mi canim?
Eski bilgilerle Aydinlanma dönemi.
Doktor az degilsin he.
Önce polarizasyon yaratip, ardindan bilimle bagdastiriyorsun.
@Xasthur eski yasaminda din alimiydin zahar.
Daha cok aydinlanacagiz ciceğim.Önemli virolojik bi devrim bekliyorum. HIV'in net tedavisi gibi ki Plutonik bi hastalik.
Bi önceki Pluyo Kova transitinde Aşı bulunmustu,Virus tanimlanmisti.
Konuyla alakalı insan sindirim sistemi fizyolojisini detayli bilmiyorum doktor dogru fizyolojik bilgi ile soslayip trollemis de olabilir :d
Su konu icerisinde bile pluto mu yani?Daha cok aydinlanacagiz ciceğim.
Pluto kova toplumsal bir süreç.
Doktor Nevzat Tarhan in replikasyonu gibi :cici: