Nasıl Romantik Olunur

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Erkekler Kulübü Arşiv
🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevginizi anlamlı bir şekilde anlatmaya romantizm denilmektedir. Romantizm sayesinde sevgi ve aşk kuvvetlenir, sıkıcılıktan çıkar. Peki, nasıl romantik olunur?

Romantizm, hayal gücünüz ile alakalıdır. Partnerinizin hoşlandığı ve ilgi duyduğu noktaları belirleyip ona göre mizansenler hazırlayabilirsiniz.

İlişkilerde sıkıcılığı bozmak için romantizm çok önemlidir. Özellikle uzun süren ilişkilerde aşka heyecan katmak için romantizm gereklidir. Akşam odada yanan mumlar, hafif müzik ve güller bunlardan sadece bir tanesidir.

Sevgilinizle tanışmadan önce sizde onunla ilgili ne dikkat çekmişti? , Onu etkilemek için ne yapardınız? , Onun en çok hangi huyunu seviyorsunuz? Sizinleyken neyden mutluluk duyuyor? Bunların hepsi romantizm yaratmak için kendinize soracağınız sorulardır.

Romantik bir an yaratmak için kendi beğenilerinizi ortaya koymalısınız. Bu nedenle, romantizmi nasıl yaratacağınızı düşünmelisiniz. Güller, baş başa bir akşam yemeği, küçük ve anlamlı hediyeler hazırlanabilir.

Yaratıcı, aşk dolu ve eğlenceli anlar yarattığınızda yaşadığınız ilişkiden zevk almaya başladığınızı da fark edeceksiniz. Romantizmin temeli sevgi ve güvendir. Sevdiğiniz insanı yüceltmek, taktir etmek ve değer verdiğinizi göstermek onun size olan sevgisini de arttıracaktır.

alıntı

romantikliği sadece kadınlar sever erkekler hep rol yapar bunu akıllara kazıyınız lütfeniniz :D kim mum ışığında yemek yemek isterki tabiki kadınlar kadınlar kadınlar ''odun ya diyenler kulaklarım çınladı yeminlen''

Romantik olmak için uğraşan erkek romantik olamaz. Doğal davran sev sahip çık değer ver ilgilen kısacası üstüne düşen görevi yap bak senden daha romantiği yok.

Romantik olacağım diye yapmacık olmayın

Romantik olmasın , 'Maço' olsun..

Benim icin romantik adam: Eve cebinde Eti Karam Gofretle gelen adamdir. :cici:

doğal davranan erkek her zaman romantiktir.
Odunluk hepimizin hammaddesi. kadının odunu hiç çekilmez ama erkeğin odunu bile bi çekicidir bu böyle biline !
Romantik olucam diye çabalarsanız maymuna dönerseniz bu herkes için böyledir :D
Hediye almak içten gelen bişeydir içinden gelmiyosa almasın arkadaş çiçek, benim zorumla alıcaksa almasının ne manası var? o düşünceyle alıcaksa anca bütçeye zarar :D
duygusuz yapılan herşeye karşıyım.
yemeğini benimle paylaşması bile bi duygu belirtisi. bak bu romantik işte. :cici:

Bazıları doğuştan romantiktir. Zorlamayla romantizm olmaz zaten.

Tiki olan bir Romanla takılırsanız Romantik olursunuz :)

romantik olunmaz, dogulur:pofur: :p
cok romantik sevmiyorum ben, romantik olmasin

Romantik olacağıma centilmen olmayı yeğlerim. Romantik, romantik... İnsan gerçekten sıkılır. :)

Hec ya maria ya katiliyorum :T:

Romantik davranmak ta görmekte bir yere kadar. Sıkıntı verir.:sırıt:.

Maço ol kendin ol.:sırıt:

Hosgeldin kadinim desin mesela eve girince mum ışığı falan eksik olsun .
Oysh :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri