Nasıl Romantik Olunur?

Konu sahibi son olarak 2612 gün önce görüldü
Nasıl romantik olunuyor - romantik olmak istiyorum - romantik nasıl olunur - romantik olma yöntemleri

Romantik olabilmek için bir duyguya ihtıyacınız vardır.

Kendi kendinize kalın
Romantik olmak için, kendinizle baş başa kalmalısınız. Kendinizi sorgulayın Ben onu seviyorum?! Peki bunu ona nasıl göstereceğim demelisiniz. O anda aklınıza ne geliyorsa bu kişide şekillenen birşeydir. ve Kesinlikle parayla alakalı bir durum değildir. Romantik olabilmek için sevgilinizle baş başa kalmalısınız. Romantik olabilmek için bu yüzden sevgilinizle baş başa kalmalısınız. bu yanlızlık bazen bir asansörde bazen bir evin odasında olabilir. İşin önemli kısmı göz teması yaşayabilmek ve o anı yaşamak.

Romantizmi kelimelere dökün.
Ben bir çok kitapta okumuştum ve gerçekten doğru birşeydir romantizim kurarken kelimelere dökmelisiniz. ve kesinlikle, sessiz olmalısınız. Dikkat ederseniz, Doktorlar'daki kutsinin ses tonuda kısıktır :)

Yani eşittir, hem görsel hem işitsel, hem dokunsal bir iştir romantizim Bunları düşünün taşının buna göre yapın.

Bazı erkeklerde Allah vergisidir romantiklik bazıları da saf odun kalıyor. İçten gelen bir şey romantiklik, sonradan çok nadir kazanılır. Biraz edebi yönü kuvvetli olmalı, kelimelerle dans edebilmelidir. Kelime dağarcığı zengin olmalıdır.

Terk edile edile, terk edilmemek için verdiğimiz mücadelenin adıdır romantizm :l

Balik burcuysa erkek asiri romantik oluo bikacagin kadar cok

C-707 cihazımdan gönderildi

Hiç anlamam vallahi burçtan sadece balık olduğumu biliyorum o kadar. Hiçte burucu mu takip etmem :D
Yukselenin odun dermisim xd
Yok ya nette bakiliyo sabah kacta dogdugunu ogren annenden bak :)

C-707 cihazımdan gönderildi

Romantik insanlar beni bunaltıyor ya, ben değilim diye sanırım :D

benim roman tikim var zaten

Geri