Nasıl popüler olunur ?

Konu sahibi son olarak 659 gün önce görüldü
[YOUTUBE]xk5YfJOfbLI[/YOUTUBE]

Adamlar kitabini yazmiş oturdum nasil popi olunur diye google amcaya sordum
Ve ibretlik sonuç efendim:D

Madde 1 : Öncelikle klavyenizdeki Türkçe karakterli harfleri sökeceksiniz. Yani bundan sonra, ı-ö-ü-ğ-ş ve ç kullanmak yok.
Madde 2 : Birisiyle internet üzerinden sohbet ederken, ifade kullanmayın. Ve her cümlenizin sonuna "nokta (.)" koyun. Bu sizi daha havalı gösterir.
Madde 3 : Facebook'ta çoğu bilginizi gizleyin., özellikle de arkadaşlarınızı. Çünkü insanlar ne kadar az arkadaşınız olduğunu düşünürse o kadar iyi-beğeni sayısı açısından. Ve de çok arkadaşınız olsun ama etrafta "ya herkesi sildim ben,azıcık arkadaşım var yea" diye gezin.
Madde 4 : Çok az sayfa beğenin. Hatta beğendiğiniz sayfaları gizleyin.
Madde 5 : Biri sizin duvarınıza yazarsa,sakın ama sakın o duvar yazsının altına cevap vermeyin. Duvar yazsını sadece beğenin ve cevabınızı gidip o kişinin duvarına yazın.
Madde 6 : Popi olana kadar her bulduğunuz şeyi beğenin, herkesin durumlarını falan. Sonra baktınız yavaş yavaş popi oluyorsunuz, ondan sonra beğenilerinizi kaldırın. Kimsenin hiçbir şeyini beğenmeyin.

Gösterin ama vermeyin :D

Herkese sataşın, küfür edin ,hakaret edin, farklı olmak için bin takla atın bi bakmışsınız popi olmuşsunuz :)

Nasıl popüler olunur ?

Çok basit .. Asla bu sorunun karşılığını düşünmeyin .. Böyle bir kaygı taşımayın .. Soruyu sanalda popülerlik olarak algıladığım için sanalı haddinden fazla önemsemeyin, sonuçta reelde yanınıza bile yanaşamayacak tiplerle bir arada olmaktasınız, o yüzden kişilere ederinden fazlasını vermeyin .. Kısacası sanalda popülerliği sallamayın bile ;)

Facebook ve instagramda cok takipcin varsa popülersin demekmiş. Bol bol takipçi edin.:o

Yaptığınız is mevkisi yüksek ise o ısı sürekli göze sokarak popi olana rastladım :)

Paran olacak eğer yok ise ağzın iyi laf yapacak laf cambazı olacaksın pat pat girişeceksin her ortamda ama bu demek değil ki başı boş sallıcan uygun zaman uygun kelimeleri birleştirmekte zeka işi biraz..

Göster ama verme deyimini layıkıyla yerine getirirsen.
(En kısa yolu)

Normal olun bence bu kadar çok anormal arasında kesin olursunuz jfjck

popüler olanların halini görmüyor musunuz ?
oturun oturduğunuz yerde yahu

ay valla birakin popi olmak bi ise yaramiyo :T:
anca popi kalkiyo baska bisey yok (benim gorduklerimden :T:)

Ergen hedefleri bunlar,
O yaşları geçtim ya hu :T:

Özel de kovalıycaksınız işi, genel de laf atıcaksınız ama isimsiz. Bu size gizem katacak. Sonra gelsin popiler.

popüler olmak isteyen bana ikametgah adresi ve bir adet vesikalık fotosunu göndersin özelden

Geri