Nasıl kusulur? - Nasıl kusabilirim?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 890 gün önce görüldü
Nasıl kusabilirim, nasıl kusulur, kusmak için ne yapılır, kusmak istiyorum ne yapabilirim, zorla nasıl kusulur,

Zehirli, bozulmuş ya da istenmeyen besinler yenildiğinde ağız yoluyla kusularak besin dışarı atılmaya çalışılabilir veya zayıflamak içinde kusma yönetimi seçenler var her ne kadar önerilmese de.. :)

Kusmak İçin;
1. Dile parmak sokularak kusma sağlanabiliyor.
2. Limon suyu, su ve tuz ile yaptığınız karışımla kusabilirsiniz.
3. kusmaya çalışırken iğrenç şeyler düşünmekde işe yarayabilir.

Kusmak İçin;

Zayıflamak için denemiştim. Başarılı da oldum tavsiye ederim her yemekten sonra...

Kusmak İçin;

Zayıflamak için denemiştim. Başarılı da oldum tavsiye ederim her yemekten sonra...

Bunun yerine yememeyi tercih etmek daha mı zor geldi ki anlamadım .ss
Diğer yöntemleri geçin dile parmak sokmak kesin sonuç verir.

Bunun yerine yememeyi tercih etmek daha mı zor geldi ki anlamadım .ss

Evet zor gelmişti, bu daha kolay geldi sonra bünyemde alıştı her yemekten sonra kusmaya başladım alışkanlık oldu. Tabi alışkanlık olunca bu sefer kilo almam gerekti :D

Evet zor gelmişti, bu daha kolay geldi sonra bünyemde alıştı her yemekten sonra kusmaya başladım alışkanlık oldu. Tabi alışkanlık olunca bu sefer kilo almam gerekti :D

Asjdjgk bitki çayları deneme taraftayım kiraz sapından yapılan çay çok iyi geliyormuş. Kahvaltıyı iyi bir şekilde yapıp aksam yemeginden kısmak üstüne bitki cayı tüketmekle de iyi sonuca varılır :D

Asjdjgk bitki çayları deneme taraftayım kiraz sapından yapılan çay çok iyi geliyormuş. Kahvaltıyı iyi bir şekilde yapıp aksam yemeginden kısmak üstüne bitki cayı tüketmekle de iyi sonuca varılır :D

Ben aç duramam vallahi gece bile yemek yiyorum kalkıp. Zaten bunlar uzun süren şeyler. Bana ters. :D

yoğurt ya da ayran midenin boşalmasını hızlandırır.

Boğaza parmak atılarak kusma yöntemiyle blumia nervosa'ya yakalanırsınız. Aşırı tehlikelidir, ölümcül sonuçları var. Dünya çapında bir manken bunu yapmıştı ve ölümden dönmüştü.

Kesinlikle denenmesin bu!

kusan birinin sesi geldiği zaman sağa sola kaçarım yoksa kesin kusarım.

vay arkadaş başka konu kalmadımı yahuu sabah sabah mide pert.

Yediğim börekler şimdi içeride çıkma kavgası veriyor bu konudan sonra lanet olsun..

Tuzlu su.
Hoş kusacağınız varsa kusarsınız zaten.İnsan ne diye kusmak istesin ki :T:
Bir hastalıktan dolayı kusamama durumu vs. varsa bilemem tabi.

Hala zayıflamak için kusma yöntemini seçenler var:)

Blumia Nervosa olur, yapmayın. Bi ara da pamuk mu bi şey yutuyorlardı. :T:

Bazen lazım olabiliyor fazla tüketilen alkolden sonra durumu toparlamak için özellikle.

mideni en bulandiran seyi dusun bende ise yariyor

çıkmış sorular iyi bilir bunun cevabını ahah.

Geri