Nasıl Karizmatik Olunur?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Erkekler Kulübü Arşiv
Konu sahibi son olarak 889 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nasıl karizmatik olurum, nasıl karizmatik olunuri karizmatik olmak,

1 – Kendinize Bakım Yapın

Bakım yapmak, güzelleşmeye çalışmak sadece bayanlara has bir özellik değildir. Bana sorarsanız, bayanlarla erkeklerin doğal hallerini karşılaştırıldığında, bayanların erkeklere oranla daha zarif ve bakıma daha az ihtiyacını olduklarını bile söyleyebilirim. Buradan da bir erkeğin kesinlikle bakım yapması gerektiğini söyleyebilirim. Tabi buradaki bakımdan maksadım, yüzünüzü gözünüzü boyayın demek değil. Ama yüzünüze doğal veya yapay maskeler uygulamayı da ihmal etmeyin. Sivilcelerinizle savaşmayı, saç bakımınızı yapmayı, giyiminize özen göstermeyi unutmayın. Fazla veya eksik kilolarınızdan da bahsetmeme gerek yok sanırım. Birçok erkeğin bu yazılanlara karşı çıkabileceğini de tahmin edebiliyorum. Ama onlara diyorum ki: Siz bakımsız gezmeye devam ededurun; sen bilmesen de elin oğlu evinde kendine ne bakımlar yapıyor da senin haberin yok.

2 – Mümkünse Rahatsız Edici Fiziksel Özelliklerinizden Kurtulun

Yukarıda da belirttiğim gibi, bizim fiziksel özelliklerimiz konusunda müdahale edemeyeceğimiz özelliklerimiz olabilir. Ama bunun yanında bariz bir fiziksel kusurumuz var ve tıp ya da başka sağlıklı bir yolla bundan kurtulabiliyorsak ne duruyoruz. Gidip hemen estetik ameliyatı olun demiyorum; ama giderilmesi çok kolay olan bazı şeyleri de yapın. Örneğin bakıyorum adamın elini siğiller kaplamış; ama umurunda değil. Belki bu siğiller kendisini rahatsız etmiyordur; ancak eminim ki o adamın eşi veya sevgilisi siğilsiz haline daha fazla mutlu olacak onu daha fazla beğenecektir.

3 – İyi Bir İşiniz Olsun

Çirkin ama karizmatik olan birçok erkek işinden dolayı karizmatik olabilmiştir. Hiçbir mesleği küçük düşürmek istemem, yanlış anlaşılmasın; ama iki kişinin tüm özelliklerini göz ardı edin ve bir mimar ile bir memuru düşünün. Sizce hangisi daha karizmatik? Mimar değil mi? Kendim, memur statüsünde çalışan biri olarak ben de mimar diyorum. Peki herkes mimar veya daha iyi bir meslek mensubu olabilir mi? Tabi ki olamaz, o zaman yapmanız gereken, kendi işinizde en iyi yerde olmaya çalışmaktır. Bu da karizmatik olmanız için yetecektir.

4 – Her Konuda Genel Kültürünüz Olsun Ama Bir Alanda Uzmanlaşın

Herhangi bir toplulukta söz sahibi olabilmenin en güzel yolu her konuda genel bir kültür ve bilgi seviyesine sahip olmaktır. Dikkatleri üzerinize çekmenin en güzel yolu ise bir konuyu en iyi şekilde bilmek ve o konunun derinliklerine inebilmektir. Bunun için bol bol okumanızı ve ilgi çekici olmakla birlikte işe yarar bir alanda uzmanlaşmanızı tavsiye ederim.

5 – Cıvık Davranmayın

İnsanları güldürmek, eğlendirmek, sempatilerini kazanmak için sakın ola ki türlü şempanzelikler yapmayın. Bir bayanı veya başka insanları bu şekilde asla etkileyemezsiniz. Zaten kadınlar bu tür erkeklerle iyi arkadaş olabilirler ama asla sevgili veya eş olmaz olamazlar. Bu tip erkeklerin karizmaları maalesef yerlerdedir.

6 – Biliyorsanız Konuşun, Bilmiyorsanız Susun

Çok konuşan erkek itici erkektir, aynı zamanda çok az konuşan erkek de iticidir. Ayarı iyi tutturmanız lazım. Size bir şey sorulduğunda biliyorsanız cevabınızı verin: ama bilmiyorsanız da bu konu hakkında bilgim yok demekten çekinmeyin. Boş konuşmaktansa, hiç konuşmamak daha iyidir.

7 – İnsanlara Tüm Sırlarınızı Açıklamayın

Özellikle bir bayan için, her yönüyle bilinen erkeğin pek bir çekiciliği olmaz. Bayanların özünde vardır, iyi bilmediği, sırlarına vakıf olamadığı, bazı davranışlarına anlam veremediği, ne zaman sürpriz yapacağını kestiremediği erkeklerden daha fazla hoşlanırlar. Onun için sevgiliniz olsun veya eşiniz olsun her şeyinizi anlatmayın.

8 – Tarzınızla, Giyiminizle Bir Model Olun

Kendinize has bir tarzınız olsun. Örneğin bir gün klasik giyinirken diğer gün tamamen spor giyinmeyin. Ya spor bir erkek olun ya da klasik bir erkek. Ayakkabılarınıza da dikkat edin. Siz etmeseniz de kadınlar dikkat edecektir, unutmayın.

9 – Birini Taklit Etmekten Uzak Durun

Şahsen benim en sevmediğim erkek tipi tamamen taklitçi erkek tipidir. Hele de fiziksel olarak ünlü birine benzediği için aynen onun gibi giyinen birine. Mesela adamın tipi azıcık Kubata benziyor diye, onun gibi giyiniyor, saçlarını uzatıyor hatta onun gibi konuşmaya çalışıyor. Bre adam, kendin olsana! Siz de kendiniz olmaktan vazgeçmeyin sakın.

10 – Gülümseyin

Hiçbir şey yapamıyorsanız tatlı tatlı gülümseyin. Gülümserken de tüm dişlerinizi göstermeyin tabi. Belki çok çekici olmazsınız ama itici olmayacağınızdan da emin olabilirsiniz.

Yavşayın beyler yavşayın.
Günümüz kızlarının bir kesimi(altını çizerek) karizmatik buluyor yavşamaları...

Yavşayın beyler yavşayın.
Günümüz kızlarının bir kesimi(altını çizerek) karizmatik buluyor yavşamaları...

Iyg ben hiç sevmem.d karizmatik olmak için kendileri gibi davransınlar. Biraz gizemli ve biraz şiir okusun tamamdır akahsjsh :d

Özgüven şart böyle şeyler için ayrıca kendinizi kasmicaksınız zeki olun soğuk olmayan espiriler yapın ara sıra kıza iş atıcaksanızda yavşadığınızı belli etmeyin yeter.. Somurtmayacaksınız sosyal davranacaksınız, böyle yani ortamda var olduğunuzu belli edeceksiniz... Zayıf pısırık insanları kolay kolay kimse sevmez

karizmanız yoksa karizma satın alın fakirler. Pis fakirler... :T:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri