nasıl havalar ruhuna iyi gelir?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
ruh halim havayla değişmiyor (ruh hali ne ya? : ))) )

Sıcak ve nemli olmadığı sürece sorun olmaz ancak öteki türlü ruhum daralıyor.

Kasvetli havaları seviyorum. Sessiz ve karanlık ortamlar bana iyi geliyor.

Açık havaları severim.

Çok havalısınız. : ))

• Hehe
Tepkiler: ne
Tabiki bahar havalarını yazı severim ne kasveti be 😏

dışarı çıkmayacaksam yağmurlu havaları severim. ama hayattan tat aldığım, neşemi yerine getiren mevsim bahar. ruhum filizlenir. zaten sonbahar çocuğuyum.... tepede güneş, hafif bir meltem… hava ne bunaltır ne de terletir, mis gibi.

Hava ile derdim vardır.
%100 etkiler yaşam kalitemi.
Kapalıysa günüm berbat başlar.
Yağmurluysa benden uzak durulması gerekir.
Güneşliyse benden iyisi yoktur.

bu havalar hiç iyi gelmiyor
nisana geldik aç ısın yeter da

Üşütmeyen, camı açtığınıza tatlı tatlı esen bi rüzgar ile yaprak hışırtılarının, şehir uğultusunun yatıştırıcı şekilde yansıdığı hava.
Ekim-Kasım
Yağmuru da severim ama kışın değil.

Son düzenleme:
Ne sıcak ne soğuk yaşasın sonbahar ve ilkbahar... Gerçi ülkede artık dört mevsim yaşanmıyor.
Mesela bugün sabah soğuktu ve yağmur yağıyordu ama @Run istanbula ayak basar basmaz güneş açtı......

Oyun havaları belli bir ruh haline ulaştıktan sonra idealdir Bence fantezi müzik en güzeli🤣

Pluviofili biriyim. Kapali ve yagmurlu havalari severim. Yaz aylarini sevmiyorum. Nedeni ise sicak ve sinek..
Uyumak biraz daha zorlasiyor mesela.
Ama kapali havanin vermis oldugu bir huzur vardir. Ozellikle evde kalmanin verdigi guven hissi ve kalabaliktan siyrilip kafa dinlemek buyuk etkenlerden. Bir de tuhaf bir saplantim vardir benim. Denk mi geliyor yoksa ben mi buna kendimi sartladim bilmiyorum ama...
Kotu olaylar ve kotu gecen gunleri hep gunesli acik yaz gunlerinde yasamisimdir. Bu arka planda kafamda kurdugum bir etken sahsim adina..
Bir de tam olmasada ice donuk bir insanimdir. Kalabalik sevmem (konser harici , cunku konser alaninda herkese ayni amaci tasiyor olur. Tanimadigim bir kalabaliga yeglerim. Tahammul nedenimde bu sanirim) eger ice donuk bir insan degilseniz yaz aylarini ve gunesi sicagi sevmeniz muhtemel. Bir de sineklerden nefret ederim. Siz nasil tahammul gosteriyonuz yada gosteriyorlar bilmiyorum.
images (60).jpeg

Son düzenleme:
Soğuk olmayan yağmurlu havalar favorimdir. İlkbahar güneşi ve serinliğini de severim. Azıcık güneş açsın, sıcak olmasın, parkta bahçede oturalım, bütün rekreasyon alanları bizim.

• sarılma
Tepkiler: Aze
bazı arkadaşların dünyası resmen meteoroloji ile entegre çalışıyor sanırım : )

Geri