Nasıl evlilik teklifi edebilirim

Konu sahibi son olarak 185 gün önce görüldü
Bir video hazırlayın
Düşüncenizi ifade ettiğiniz, özel bir video hazırlayarak sevgilinizin üzerinde müthiş bir etki yaratabilirsiniz, özellikle de videoyu birlikte izliyorsanız. Kuşkusuz mutluluktan yerinde duramayacaktır.
Yağmur damlası sizi ıslatırken
Canadian Niagara Şelalesi balayına gidilecek en popüler yerlerden biridir, fakat ölümsüz bir aşk teklifi yapmayı çok az kişi düşünmüştür.
Yılbaşı günü sürprizi
Geleneksel bir kart, çiçekler ve çikolata sunmak yerine ona evlilik teklifi edin. Kız arkadaşınız bu anı hayatının sonuna kadar hatırlayacaktır. İşin kötü yanı, her yıl almanız gereken hediyenin bir öncekinden üstün olması gerektiğidir.
Radyo anonsu
Eğer sevgilinizin gün içinde dinlediğini bildiğiniz bir radyo varsa, radyoda anons yapmanız onu büyüleyecektir. DJ in sevgilinize sizinle evlenmek isteyip istemediğini sormasını bekleyin. Soru sorulduğu an sevgilinizi arayarak ikinci bir önemli adım atmış olabilirsiniz.

Bugün en yakın arkadaşımın sevgilisi ona evlenme teklifi etmeyi planladığını söyledi, kısmetse bende kız tarafının şahidi olacağım. :dyg:
Aklınızda değişik, sıradan, hoş, bol sürprizli düşünceler varsa alabilirim. :dyg:

Abuk subuk şeylere para harcamayın, bu listeyi dikkate almadan direkt teklif edin. Kızların burnunu havaya kaldırıyorsunuz sonra.

Giris; Icten sicak gercekci cumlelerle tammlansn Siradan olabilir fazlasnda gözümüz yok :p

bana duyurmak için açtıysan bu konuyu zor :D

Aklımda bir evlilik teklifi yok ama, mütevazi ve ruha hitap eden bir evlilik teklifi düşünebileceğimden eminim. Hayatta bir kez yapacağım bu şey için çok düşüneceğim kesin.
Çok önemli bir an.

malzemeler ;

bir adet damat adayı

bir adet gelin adayı

bir buket çiçek

bir adet alyans

hazırlanışı;

teklif etmek isteyen kişi önce pusuya yatmalı, karşı tarafın en zayıf anını kollamalı ,uygun zamanın geldiğini hissettiğinizde bir buket çiçek ve bir adet yüzük çıkarılır ve fazla uzatmadan direkt karşı tarafa verilir ,ardından evlenek mi? vs gibi sihirli cümleler kullanılır, çeşitlendirebilirsiniz size kalmış.. karşı taraftan gelen ters elektiriğe göre acıtasyon yapmakda yararınıza olabilir.. örn; yalnızlıktan bıktım, seninle yaşlanmak istiyorum, çoluk çocuğa karışalım mı? gibi...

Ben direk evlen benimle diye oyle patadan aldim teklifi.asfgjgk
Etsede etmesede kizi seviyosa bi sekilde ikna eder :D

Metrobüste akbilini bastığında çıkan ses dürüüüüt değil de "evlensene kız şu adamla" olabilir.
Yada hiç gerek yok, ekmek kuyruğundayken de olabilir.
Yada foruma üye yapıp profiline de yazılabilir.
Böyle odunsu işler bana daha çekici gelmiştir.
Düşünsenize kızın montuna mopak kareli defterden koparılan kağıtla evlilik teklifi konduğunu?
Süper. Hani bunu yapabil ama isterse kabul etmesin.
Hiç fark etmez.

zippo-cihan-ceylan.jpg

Gel kız evlenek biz."
doğal ve gerçekçi 1 yaklaşım. Ben böyle planlıyorum yani.​

evlenmeden söylemem prensibimdir talihsiz taliplerimi bekliyorum

Geri