Nasıl Erkek tipinden hoşlanırsınız ? (Bayanlar İçin)

Konu sahibi son olarak 2587 gün önce görüldü

Nasıl Erkek tipinden hoşlanırsınız ? (Bayanlar İçin)

• Kötü Çocuk

Kullanılan: 4 25.0%
  • Sporcu

Kullanılan: 4 25.0%
  • Müzisyen

Kullanılan: 3 18.8%
  • Yabancı Erkek

Kullanılan: 0 0.0%
  • Üniformalı (İtfaiyeci,Polis,Asker)

Kullanılan: 2 12.5%
  • Asi

• Aşçı

• Köpek sahibi erkek

• Sanatçı

• Diğer

Kullanılan: 3 18.8%

• Kullanılan toplam oy
    16
2 kriterim var ikisinden en az birine sahip olması lazım. muharrem ince olması ya da ikizler burcu olması djfhg

Şimdi ne desem bilemedim, şıklara bakarsak no üniformalı.Görmek istemiyorum!

Bize uyan şık yok class. Yine tek kaldin .p

Serseriler hep ilgimi çekmiştir..

Cevap ikinci işlerle felsefe yapmanıza gerek yok gayet basit ve net adam olsun diyorlar Ama yetmiyor ahlaklı olsun diyorlar Ama yetmiyor �yi bir olsun diyorlar Ama yetmiyor içkisi kumarı olmasın diyorlar Ama yetmiyor hepsinin bir yeni boş kalıyor o boş kalan kısmına ne biliyor musunuz iyi olsun ama parası da olsun ahlaklı olsun ama parası da olsun içkisi kumarı olmasın ama parasız olsun yani arkadaşlar ön ekler değişebilir ama sonuç değişmez parası olsun yeter benim anladım tek gerçek bu kim diyorsa benim için önemli değil bilin ki yalanını kralını söylüyor Haydi iyi geceler

Erkek dediğin ATM gibi olursa tüm kızlar hoşlanır dıştan bakınca dik ve gururlu tuşlarına dokunduğunda Para veren cinsinden olması gerekiyor.......!

İyi geceler demistin ama :) bir ustekineydi:)))

Kadınlar olduğunu belirttiğiniz için teşekkürler. Az daha kendimi tutamayıp beğendiğim erkekleri sıralayacaktım buraya.

Buna da yazarlar Blackheart
Erkeklerin, kadinlara dair her konuya nasil atladiklarina sahit olduk.

Ben matematik/muhendis kafasi olan insanlari seviyorum
Her soruna sistematik sekilde cevap vermeye calismalari hosuma gidiyor, mumkunse duygusal gel gitleri olmayan, ne istedigini bilen ve gelecege dair planlari olan kisiler
Ay evet, duygusal insan sevmiyorum ben
Ozellikle de sorunlara kendilerinin cozum bulmaya calismasi ve her sekilde kendilerini gelistirmeye calismalari ise ayri bir faktor elbette.

esekherif gibi diyen olmuş mu diye bakmaya gelmiştim tamam çıkıyorum.

neden sadece hanım bireyler için geçerli bir soru?
homofobik misiniz?!

bayanlar gelin yazın şuraya
insan merak ediyor

Geri