Nasıl Cool Olunur?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Sadece kendimim ister cool diyin ister odun

kendini bildikten sonra gerisi önemli değil

İnsan kendiyle yaşamayı seviyor, ithalat cümlelere ve desteğe ihtiyaç duymuyor, gereksiz kahkaha ve sarfiyat yapmıyor, bir kaç dosttan fazlasını kontenjana sığdıramıyorsa cool deniyor, kasıntı deniyor, marjinal mi yoksa marjinal olmaya çalışan kimlik karmaşası yaşayan biri mi diye soruluyor.

Fakat kimse bu insanın tercih olmayan, aslolan intakt karakteri budur demiyor.
Neden diyemiyor?

İnsan kendiyle yaşamayı seviyor, ithalat cümlelere ve desteğe ihtiyaç duymuyor, gereksiz kahkaha ve sarfiyat yapmıyor, bir kaç dosttan fazlasını kontenjana sığdıramıyorsa cool deniyor, kasıntı deniyor, marjinal mi yoksa marjinal olmaya çalışan kimlik karmaşası yaşayan biri mi diye soruluyor.

Fakat kimse bu insanın tercih olmayan, aslolan intakt karakteri budur demiyor.
Neden diyemiyor?

İnsan kendiyle yaşamayı seviyor, ithalat cümlelere ve desteğe ihtiyaç duymuyor, gereksiz kahkaha ve sarfiyat yapmıyor, bir kaç dosttan fazlasını kontenjana sığdıramıyorsa

Ne güzel özetlemişsin ya ^^

yapım öle hırçınım abla , ergenliğe gireli üç dört sene oldu 17 buçuk yaşım. umudum 20 yi bulmadan çıkmak.30 da ergen gibi görünmek 17 de ergen olmaktan daha acı :asd
Hırçınlıkla patavatsızlık arasında ince çizgiyi de farketmen dileğiyle ablası. Sinirlendirmicem seni bana da hıyar falan dersin simdi ljkhlhl

Nasıl cool olunur başlığı altındaki yorumları okumayarak.

Ustteki uyeye katiliyorum diyerek bi kac yil yasaya bilirim)

Geri