NASIL BİR ÜLKÜCÜ OLACAĞIM?

Konu sahibi son olarak 793 gün önce görüldü
-Mesela, yüreğin taşıdığı yer ve zamanda,
diyebilir miyiz?-
* NASIL BİR ÜLKÜCÜ OLACAĞIM? *

Birlik, beraberlik ve güven sağlayan
DOĞRU İTİKATLA ciddi köprü kuran
Aranınca görev başı hazır duran
Çözüm odaklı ÜLKÜCÜ OLACAĞIM

BAŞBUĞLUK, ek işim değil, asıl işim
Mal, mülk ve parayla olmaz bir ilişkim
Gönül vermektir, her davaya girişim
Çözüm odaklı bir ÜLKÜCÜ OLACAĞIM

VATAN ve MİLLETE hizmet vereceğim
EŞİTLİK ve HAKÇA olacak emeğim
‘’Beldelerim gülsün!’’ tek, budur dileğim
Çözüm odaklı bir ÜLKÜCÜ OLACAĞIM

* Rıdvan Üzel / Hayırlı olsun

nasıl bir ülkücü olacağım?

rant uğruna ideallerimi peşkeş çekeceğim
mekanlara çöküp, haraç keseceğim
gücün kuyruğuna takılıp
merso'da koko çekecegim...

belki bir üniversitede solcu öğrenci kovalarım
kırlardan papatyalar koparırım
palayla, bıçakla sevgilim...
çünki ben başbuğ'un askeriyim...

nasıl bir ülkücü olacağım?

rant uğruna ideallerimi peşkeş çekeceğim
mekanlara çöküp, haraç keseceğim
gücün kuyruğuna takılıp
merso'da koko çekecegim...

belki bir üniversitede solcu öğrenci kovalarım
kırlardan papatyalar koparırım
palayla, bıçakla sevgilim...
çünki ben başbuğ'un askeriyim...
Aaa pikeke..

Sorunları çözecek konu açıyorum cösulmesin köpekler çocukları yesin diyorlar köpeklerin doğasında var avcılık. Cogalinca başıboş kalınca çetelesip eninde sonunda saldırılar .babam motora bindi . Bır sürü köpek çevresine toplandı .saldırmak için havliyor .kovalamaktan da anlamiyorlar

Sokaklarda görüyorum. Başıboş çeteleşmis köpekler gelen giden araba motor ve kamyonlara saldırıyor .insanlar çiğnenmesin diye uğraşıyorlar .birgün kaza olacak .birisi yaralanicak ölecek. Bır eve dükkana dalacak .normal psikolojisi bozuk olmayan bunu savunmaz. Kaza yapacağıma ınsan öleceğine köpek cignensin.

Hayvanların doğasında var .doğada başıboş kalıp çoğalıp cetelesince doğasında olan avcılık saldırganlık artar. Ingilizler avusturalya köpek getirmisler. Doğaya salmışlar .koyun sürüsü gibi cogaldilar . Kurd gibi aslan gıbı herkese saldırmaya başladılar .devlet te bunları itlaf etmeye basladi . Türkiye devleti bunlara müdahale etmez ise 10 20 yil sonra aynısı olacak . Insanlar canlarını korumak için silaha sarılacak. Evinize yüzlerce köpek girse ne yaparsiniz .köpekler kisirlastirilmaz ise bugün 10 milyon olan köpek sayısı 3 5 yıl sonra 30 50 milyon olacak .daha çok vahsilecekler .daha çok insanlara saldıracaklar

Son düzenleme:
Yılda bır köpek 5 tane doğuruyor. Yüzde 80 90 kisirlastirilmiyor .yarısı ölse yilda 5 milyon köpek .Onlar da büyüyor. Durmadan cogaliyorlar .itlaf gerekli
Bu kadar köpeğe bakamayiz.biz 50 100 milyon kopege bakmak için mi çalışıyoruz.

Yazdıklarimi normal şuuru yerinde olan insanlar anlar kabul eder .yüzlerce binlerce köpek sürüsünün sokaklarda işi ne . Burası afrika amozon ormanları mi? Safari mi? Biz amerika afrika ilker kabilesi miyiz .medeni bir ülke mi olmak istiyorsunuz? Yoksa afrika kabile devleti mi?

Devlet köpek kedi satan dükkanlara ağır şartlar getirmeli .kedi köpek almak koşulları ağırlaştırilmali .alanların çoğunluğu sokağa atıyor. Özellikle küçük çocuklar için alınıyor .birkaç ay sonra sokağa salınıyor .

Geri