Nasıl Bir Telefon Seçmeliyim?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Bu aralar bir telefon almayı düşünüyorum, dokunmatik olmayacak. Black berry almayı düşünüyorum kullanan var mi? Nasıldır, kullanışlı mi? Fikirlerinize ihtiyacım var.

dokunmatık olmazsa bu akıllı telefon olmayacagı anlamına gelıyo blackberry en son z10 modelını cıkarttı ve artık onlarda dokunmatık ekrana gectıler eskı modellerı klavyelı onlara ne kadar yazılım desteklerını surdururler orasını bılemem
ihtiyacın neyse ona gore almalısın sadece ola dıyeceksen 1110 al en guzelı

dokunmatık olmazsa bu akıllı telefon olmayacagı anlamına gelıyo blackberry en son z10 modelını cıkarttı ve artık onlarda dokunmatık ekrana gectıler eskı modellerı klavyelı onlara ne kadar yazılım desteklerını surdururler orasını bılemem
ihtiyacın neyse ona gore almalısın sadece ola dıyeceksen 1110 al en guzelı

Dokunmatik istemiyordum ama el mecbur artık Pro bi tane önerdi ona bakacağım hoşuma giderse alırım.

hangı telefona karar verdın bılmıyorum ama ust sevıye bısey alacaksan bır ıkı ay daha beklemenı tavsıye ederım

Önerdik işte taş gibi telefon :D git yada motorola al bi işe yaramasın :D

Yoo ben tuşlu telefon kullanmamki Xperia Z ve S4 ü bekliyorum :D şu an için S3 :)

Pro tamam alcaz sen mi ürettin naptin .d
ßaşak'm şu zımbırtının önerdiğini alacağım dokunmatige alışana kadar pronun da kulakları çınlar .p
FeNeR1907 zaten hemen almıyorum bi ayı bulur belki almam bakalım ışte.
EroL o markayı senden duydum .d

Themisim konuşuruz elbette :srl: benim şuan kullandığım makinadan gayet memnunum çok akıllılara kafam basmıyo:D:D
benim makinam bu :p
images

Ben nokia C3-00 Kullanıyorum memnunum oda klavyeli

Geri