Nasıl Bir Laptop Almalıyım?

Konu sahibi son olarak 2720 gün önce görüldü
Tablet-Netbook karışımı birşey olmuş bu, ya da olmamış. Hiç olmamış bence.
Ne için kullanacaksınız? Film, oyun, internet vs? Bunları da yazarsanız yönlendirmesi daha kolay olur.

Tablet-Netbook karışımı birşey olmuş bu, ya da olmamış. Hiç olmamış bence.
Ne için kullanacaksınız? Film, oyun, internet vs? Bunları da yazarsanız yönlendirmesi daha kolay olur.

Ben fazla fiyati yüksek istemiyorum , arkadaşım da lg mini bookla yapıyordu :)

Bugün aldım bi tane ani oldu inş sorun çıkmaz :s seçenekler çok fazla biraz daha araştır derim ama ne istedigini tam olarak sen biliyorsun işimi görür diyosan karar senin yinede

minibooklar üretimden kaldırıldı. 2. el bulabilirsin ancak. senin işini 1000 tl civarındaki samsung, acer, lenovo gibi markalar görebilir.

Bu modeli rahat kullanamazsın lakin.

Canım yorumlara ve özellklerine bakılırsa pek işini görmez gibime geliyor tabletin biraz daha gelişmişi gibi araştır biraz daha.

Şop ve grafik tasarım içinse apple macbook. Sen al parasının yarısını ben veririm ortaklaşa kullanırız.

Bugün aldım bi tane ani oldu inş sorun çıkmaz :s seçenekler çok fazla biraz daha araştır derim ama ne istedigini tam olarak sen biliyorsun işimi görür diyosan karar senin yinede

minibooklar üretimden kaldırıldı. 2. el bulabilirsin ancak. senin işini 1000 tl civarındaki samsung, acer, lenovo gibi markalar görebilir.

Bu modeli rahat kullanamazsın lakin.

Teşekkür ederim arkadaş lar elinize sağlık yorumlariniz için bakayim araştırma yapayım daha:cici:

Canım yorumlara ve özellklerine bakılırsa pek işini görmez gibime geliyor tabletin biraz daha gelişmişi gibi araştır biraz daha.

Tamam canım biraz daha bakarim teşekkür ederim :)

Şop ve grafik tasarım içinse apple macbook. Sen al parasının yarısını ben veririm ortaklaşa kullanırız.

Bende o kadar para olsa hemen alirim :))

Sende varsa kırısa biliriz :cici:

ne alacaksın bilmem ama teknosadan alma

Telefonu mu teknosadan aldim :) 2.5 sene

Geri