Nasıl bir izlenim bıraktığınıza dikkat ediyor musunuz?

Konu sahibi son olarak 1205 gün önce görüldü
Yok ilgilenmiyorum
Benden 4 adet daha “Hesna” var diyebilirim ama ispat edemem kim bilir nerede takılıyorlar şu an skfjsk

realde çocuklar adına dikkat ediyorum tabi, onların gözlerinde kötü bir öğretmen olarak örnek olmak istemiyorum.

Çok dikkat etmiyorum, kimine itici gelirken kimine sevimli geliyorum. Bu durumdan şikayetçi değilim

kesinlikle ediyorum, benim için ilk yirmi dakika çok önemli

Karşımızdaki insalara değerli olduğunu hissetirmeliyiz.
Büyüklerimizin bir lafı Kendine yapılmamasını isteğin birşeyi bir başkasına yapma .

Hayır... herkes benim dusuncelerimde.... fazlası değil.... Ben düşünürsem varlar... düşünmezsem yoklar.... önceden kendimi yanlış anlaşıldigim konularda açıklamaya uğraşırdim öyle böyle bir çaba değil ama.... ay banane ya.....
(Kişisel gelişim kitabimdan bir kesit)

66d61fefa1a015690d190940b51dee6e.jpg

Bazen öyle bazen böyle. Hayat doğrusal değil.

Sosyal hayatta kendin olma rahatlığı cazip gelebilir fakat bir iş toplantısında karşı tarafın izlenimini önemsemeniz gerekebilir.

iş hayatında nasıl bir izlenim verdiğim önemli. çünkü kurumsal bir yerdeyim ve protokolün önemli olduğu kuruluşlarla çalışıyoruz. protokol kuralları, resmi nezaket kuralları, yazışmalarımızda netiket önemli. bunun eğitimini aldırdılar :D o kadar önemli yani izlenim, kurumu temsil ettiğimiz için. sosyal çevremde ise tabi ki rahatım, nasıl görüneceğimi düşünmeden davranabilirim. ortamına göre değişir ifadesi doğru, evet.

iş hayatında nasıl bir izlenim verdiğim önemli. çünkü kurumsal bir yerdeyim ve protokolün önemli olduğu kuruluşlarla çalışıyoruz. protokol kuralları, resmi nezaket kuralları, yazışmalarımızda netiket önemli. bunun eğitimini aldırdılar :D o kadar önemli yani izlenim, kurumu temsil ettiğimiz için. sosyal çevremde ise tabi ki rahatım, nasıl görüneceğimi düşünmeden davranabilirim. ortamına göre değişir ifadesi doğru, evet.
Bu egitimin her alanda alinmasi lazim :emoji_sweat_smile:

Geri