Nasıl Bir Eş Hayal Ediyorsunuz ?

Konu sahibi son olarak 974 gün önce görüldü

Nasıl Bir Eş Hayal Ediyorsunuz ?

• Yakışıklı-Güzel

Kullanılan: 0 0.0%
  • Zengin

Kullanılan: 1 20.0%
  • Çapkın

Kullanılan: 0 0.0%
  • Beni Seven

Kullanılan: 2 40.0%
  • Hiçbiri-Evlenmeyi düşünmüyorum

Kullanılan: 2 40.0%

• Kullanılan toplam oy
    5
Üsttekine çok güldüm. :D Bir de bir şey diyeceğim kim çapkın bir eş hayal etsin ki? Manyak mıyız? En iyi kocaların çapkınlardan çıkacağı düşüncesi çok Hollywood klişesi. Ne istediğimi bilmiyorum ama çapkın istemediğime eminim.

konsol oyunu oynayabilcek "aşkım şut hangisiydi" yada " bidakka ya hareketleri bilmiom bişi deniodum yaaa" demicek

Beni çok konusturmasin ben soylemeden bile anlasın, bütün işleri o yapsin ben hep gezeyim egleneyim:p

güler yüzlü olsun

somurtkanları sevmiyorum

xx.jpg

Toplumumuzun örf ve adetlerini, ailemin yanında nasıl davranacağını sevgi ve aşkın yanında saygıyıda bilsin yeter. Fiziki özellikleri önemli değil :)

Sempatik, aşık, duyarlı, anlayışlı. :) Ve elbetteki güzel, çekici. :ask

Kültürlü toplumda sevilen sözü dinlenilen olgun centilmen..

Hayalle olmuyor bu işler, elimi sıcak sudan soğuk suya değdirmeyecek adam gördüm mü direk dalmayı düşünüyorum:)

Bana destek olmasi onemli. Icimdeki iyiligi uyandirmasi, bana ornek olmasi sart. Zekasiyla, karakteriyle, cabasiyla, durusuyla, dunya gorusuyle kisacasi her yonden gurur duyabilecegim ve yanimda bulunmasindan hosnut olacagim biri olacaktir elbet

Aşık olduğum beyefendi gibi bir eş hoj olur. Şöyle bir 5-10-15-20 yıl sonra falan tabi. Şimdi eş hayal etmiyim. Çok şeapmamak lazım :d

Sevmediğim şeyleri bana söylememeli
sabah programlarını izlememeli
eve iş getirmemeli
sofra kurmaktan gına gelmemeli
izinli günümde evi temizlememeli

görüyorsunuz ki aradığım kırater memeli olmasıymış.

şuan şoktayım.​

Geri